Tucee9 BirMucize2015 canim bugun test yapmadim. Yarin da hoc test yaomadan direkt saglik ocagina gideyim kan testi yaptirayim diyorum. Gebelik varsa kanda kesin cikar degil mi? Sende durumlar nasil 🌸
BirMucize2015 Tucee9 hala hastalanmadim canim bekliyorum öyle ne olacak diye. Bilmiyorumki bende ilk kez vericem kan gebelik icin, ne zaman sonuc verir dogru sonuc kesin cikarmi hicbir fikrim yok acikcasi ama yarin sabahtan gidicem doktora
BirMucize2015 Kbrasln aynen canim bende daha olmadim ve senin dedigin gibi hamile degilsem biran önce hastalaniyim diye bakiyorum hayirlisi olsun hakkimizda
Tucee9 BirMucize2015 evet ben de ilk kez boyle bir sey yapacagim. Cok heyecanliyim bir an once sabah olsun diyorum😊 insallah hayirli haberler aliriz saglikli olsun varsa bebislerimiz 🙏🙏
Bebisimmm1 In sa ALLAH hamilesindir❤ RABBIM sana hayirli, saglikli evlatlar nasib etsin❤ ALLAH yuzunurazi guldursun. Bana da haber verirmisin?
BirMucize2015 Bebisimmm1 dualarin icin Allah razi olsun canim benimm insallah hamileyimdir insallah biran önce sabah olsun diye bekliyorum doktora gidip kan vermek icin
BirMucize2015 Tucee9 uyku bile tutmadi canim ya valla zor geciyor saatler 😔 hayirlisiyla güzel haberler alalim insallah yarin tahlilden sonra bana yazmayi unutma olurmu
Mervebd BirMucize2015 8 ocakta olmam gerekiyordu olmamıştım 13 şubatta kanda pozitif çıkmıştı ama idrarda çıkmamıştı
BirMucize2015 Mervebd bende sabah gidip kan vericem canim cikarmi ama kanda yarin 4. günüm olucak sen baya gec vermissinya kani ondan biran acaba cikmazmi yarinki tahlildede diye düsündüm
Tucee9 BirMucize2015 hayirlisiyla guzel haber olsun benim de bugun 4-5. Gunu oldu canim. Ben de erken mi bilmiyorum. Kaset test yapmadan direkt gidecegim. Haberleselim🙏🙏
nurpella BirMucize2015 benim 4 gün geçmişti kanda negatif di ama sonucum 2.3 evet negatif bi değer ama insan kendini bilir ya hep betam 0.1 çıkar ogün öyle çıkmasına rağmen ben bekledim 9. Gün oldu idrar testi yaptım pozitif oldu 11. Gün kan verdim 302.9 la öğrenmiştim geç döllenme olabilir canım
BirMucize2015 nurpella benimde 4. günüm olucak canim kan tahlili yaptiriyim diyordum acaba cikmazmi diye düsünüyorum suan beklesemmi biraz daha yoksa yinede sansimi deniyimmi bilemedim
Bfduam nurpella seninki geç yumurtlama mıydı ovulasyonla takip etmiş miydin? EsmaaaaMeva1 o ay ovulasyonla takip etmiş miydin belki geç oldu yumurtlaman ondan gecikti testte çıkması?
Anneminnos nurpella kuzu benimde şuan 6 gün geçiyor beta 7.2 bende bekleyeceğim bakalım inşallah benimkide yükselir