EsraHiraNur Peceteye sari sumuksu bisi geldi nisan olabilir mi yarin doktora gidecem ama simdiden korku sardi beni bi bilgisi olan var mi acaba kizlar
Symhm EsraHiraNur öncekiler daha açık renkli. Bakalım doktor bugün alttan muayene etti bebeği uyardım demişti doğum için
Asrinbaby Symhm aa yapabiliyorlar miymiş bende çatı muayenesi oldum acaba benimde başlar mi dogumum 😣 başlamazsa fazla bekletmem dedi doktorum
Symhm Asrinbaby bilmiyorum ki canım normal açılmaya bakmanın dışında biraz can yakiciydi kafası yukarda henüz doğum olmaz ama beb onu uyardım dedi
Birglbiray Sarı sümüksü ise enfeksiyon veya mantar olma ihtimali var. Nişan kanlı pembe kahverengi tarzda oluyor burada okuduğum öğrendiğim kadarıyla ki zaten nişanınız olsa bile doğum hemen olmayabilir. Sarı sümüksü kıvam da benim de geliyor ve mantar var ben de o yapıyor sizin de öyle olabilir doktorunuzla konuşursunuz endişelenmeyin
SelinzgrSgan Benim 4 gün önce geldi kahverengimsi akıntı kıvamında bi sıvı hanımlar sonra birax daha kırmızımsı geldi hala doğurmadım 😅