Siriuss Kedimde mantar çıktı, bana da bulaşmış kolumda kırmızı nokta var hamileyim bir şey olur mu başına gelen var mı
Sude-96 Siriuss hemen doktora gidin bence tehlikeli olabilir İlaç falan kullanmanız gerekebilir Bir de dokunmayın artık hayvana daha çok bulaşmasın
Nelmali Siriuss sakin olun tedavisi var gebelikten önce yaşamıştık biraz ugrastirir ama geçer es zamanlı tedavi olun temas ettiğiniz eşyaları kaynatın bağışıklığınızı güçlendirin kurtulursunuz kediniz icin de veterinerden ekosin isteyin dogru uygulandığında oldukça etkili geçmiş olsun
Siriuss Nelmali aşı yaptı bi kere ama bi işe yaramıyor galiba ecosini duydum. Sağolun içimi rahatlattınız
Nelmali Siriuss aşı oncesi için etki ediyor klasik önleyici bulastiktan sonra faydasi olmuyor 😊 bizim eve eşim okuldan getirmişti butun arkadaşlarımızda vardı yani önce bize sonra kedilere bulaşmıştı her yerden gelebiliyor hele de havalar nemlenmeye başlamışken 😅
Sehnazs5 Melek-yzn1 benim kedim eve işiyor ben yazdım ve bana işememesi için gerekenler söyledi yaptım işemesi kesildi tabi sizin tercihiniz ordan bakabilirsiniz isterseniz ben fikir sundum 🙏🏼