Annebebek000 Bugun 4. Gun tat ve koku alamiyorum tat ve koku almam icin ne yapabilirim nasil geri getirebilirim bunlari 33 haftalik hamileyim bu arada
gamzosgamzos Annebebek000 kendi kendine geliyor esimin 9. gun geldi benim 20.gun 2 ay kadar sabahları uyaninca ilk 4 5 saat koku tat alamıyordum
miranbeyinmothersi Annebebek000 covidden dolayı mı, hamileliğimden 2 ay önce oldum. Koku yaklaşık 2 ay sonra geldi ama hiç bir zaman eski kesinlikte değil. 6 ay olmuş atlatalı zordu kardesimde gec geldi eşiöin daha cabuk gelmişti
Annebebek000 gamzosgamzos allahim insaAllah benimki de cabuk gelir 1 2 10 ay hatta 1 yil tat koku almayan insanlar varmis ne zor boyle yasamakkk
gamzosgamzos Annebebek000 kesinlikle cok zor birde bende korona sonrası parosmi kaldı herseyden igrenc tat koku aliyorum hamilelige bagli degil daha onceden basladı suan koku tat almasam keske diyorum cok zor gercekten 😔 sanada gecmis olsun canım Rabbim şifa versin
Aymelek5353 Öncelikle geçmiş olsun ben de 10 aydır koku alamıyorum çok zor kötü bir durum 31 haftalık hamileyim inşAllah doğuma kadar gelir ama hiç ümidim yok 🥺