Ebruades prensimibeklerkenn ayy resmen beni anlattin bende de usg vermedi ve kilosunu sordugumda iyi gayet herseyi guzel bi sorun yok dedi bende devlete gitme taraftari degilim ama maddi imkanlar el vermiyor her zamn ozele gitmek icin
edanurciftci Merve3913 27 haftalıkken gitmişti. 1200 gramdı 36 cm suan 31 haftalık haftaya gidicem bakalım
Gulsah1616 Merve3913 32. Haftam 2.250 gr 45 cm. Ya bir ayda bir kilo aldı resmen. Ben de korktum her ay bir kilo alırsa normal doğum olmaz diye ama herkesin öyleymiş çok şükür rahatladım ☺️
Cilekliruyam Ebruades kız niye bozuluyo moralini bozma zaten sağlıklı bebek kilosu 2500-3500 arası sağlığı iyi olsun yeterki doğduktan sonra bak nasıl kilo alıyo patates gibi olur valla 🥰😘
Ebruades Cilekliruyam oglumda 3100 dogdu dogru yasitlarindan simdi o sisman gelisimli ama dogumu geriye atiyor surekli 1 haftadir 39 olmama ragmen 36 hafta ile uyumlu diyirlar gelismiyor mu diye dusunuyorm bende yoksa kilosu onemli degl
Cilekliruyam Ebruades Ebruades ben 41 haftalık doğmuşum ona rağmen 1900 gr doğmuşum çok şükür sağlığım yerinde büyüdüm bide üstüne hamileyim sağlık sorunu yok diyorsa doktor üzme kendini canım. Benimde erkek kardeşimi 3500 doğurmuş annem. Her bebekte bir olmuyo