gamzosgamzos EsraGlgr 11+3 uz bende bulantı ilacı kullaniyorum hala birsey yiyemiyorum birde kese dısı kanama alanım var uzaniyorum hep gunde 3 fitil haftalık igne kullaniyorum bakalım saglikla ilerler inşaAllah 🙏
Aymilanin_kardesi EsraGlgr bende aynı sekildeydim canım ama sürekli leblebi yiyerek biraz daha hapı azalttım.
gizzzy35 EsraGlgr 9 haftalık hamileyim. Hiç birşey hissetmiyorum. Uyku dışında hamile gibi değilim. Ki uyku durumu da progestan hapından dolayı oluyor diye düşünüyorum. Bende belirtim yok diye tedirginim
MeyraRana EsraGlgr çok şükür geçti bünyeden bünyeye fark var bazıları 9 ay boyunca çekiyormuş bu durumu.
EsraGlgr Aymilanin_kardesi inşallah bir zararı yoktur bir paket ilacı bitirdim bile ikinciye başlıcam. Sarı leblebi mi yiyorsun
Yeniannee25 gizzzy35 yaa bende aynı durumdayım doktorumun tepkisinden korkmasan dakka bir gidip kalp atışı kontrol ettiricem 😂 ne bulantı ne ağrı ne iştah kaybı çok şükür rahat geçiyor bebekte iyi ama ister istemez tedirgin oluyorum acaba bişey mi oldu diye😳
EsraGlgr Yeniannee25 ay ne güzel vallahi ya yerinizde olmak isteyen bir çok insan var :D sağlıklı gebelik olduğu sürece belirti olmaması müthiş
Kumsalsmom EsraGlgr 11. Haftadayım canım bulantı ilacını bırakıp bir gün geçirmeye çalıştık mahvoldum elim ayağım olmuş
hsqldnbebeqm 10 haftalık ☺️ baş ağrım çoook ve sürekli sol yanım ağrıyor kalkarken otururken arada sağ taraf sızlıyor niye çözemedm
Ceysii01 EsraGlgr 11+0 ikizlere hamileyim gögüslerde şişkinlik ve uçlarinda kasinti oluyo ve kasık agrısı vajinal batma sızı yasiyorum baska bi belirti suan yasamiyorum ☺