Mpoyrazz Selam arkadaşlar Ekim sonu doğum yapıcam kısmetse astronot mont almayı düşünüyorum 5 ay gycek sadece kısmetse 0 6 aymu alayım 6 9 mu kullananlar Bi fikir verirseniz ona göre almayı düşünüyorum
Sude-96 Mpoyrazz Kasım aralık gibi de giydirecekseniz 6.09 ay çok büyük olmaz mı Yeni doğan bebeğe Ben direk 1.03 ay aldım yeni doğduğunda rahat giymesi için
Mpoyrazz mutlugebeee çok pahalı bişey almcam devamlı gyce bişey değil cnkü trent yolda uygn fiyatlar var canım
Seraykrblt Mpoyrazz bana hediye geldi 6-12 fakat gayet iyi yani kalın durduğu için göze büyük geliyor ama 0-6 olsaydı 2 ay belki giyerdi
Ysmnbarin Benim doğumum da şubatta olacağı için seneye giyecek diye ben 6-12 aldım pierre cardin indirimden aldım
Mpoyrazz Valide kaç aylk canım bebiş bu kışı çıksrtırmıyız bidaha almim Ekim sonu dogum kısmetse marta kadar olrmu 3 6 ay
greybrde Mpoyrazz ekim sonu kasım başı benim doğum allah izin verirse ben 3-6 ay aldım çok pahalıydı dolap hesabından aldım etiketli hediye gelmiş satışa koymuş bayan. Sitelerde mağazalar pahalı alacaz 1 dönem giyecek sadece düşük meliyetli 3-6 ay alın bence q