KbraBykacar [bilinmeyen] eskidji var yenibosnada orası hesaplı ve mdf oluyo saglam ama sunta oolur farketmez diyorsan evgör mobilya int bak hesaplı orası
Arya92 Ben arastirma yapmadim canim ama arkadaslar cok ovdu.yerimiz yok zaten. Ozaman alternatif baska yerlerde bakabilirsin. Ikeadan dusunmez misin
Haticeyildiz [bilinmeyen] instagramda albebek magazasi var 1500e aldim cokta memnunum gayet guzel magaza silivride gidip bakabilirsinde
ParamedikAnne [bilinmeyen] ben Yektabebeden aldım çok beğendim memnun kalırım gibi gözüküyor fiyatları da çok uygun hem büyüyen beşik aldım dolap şifonyer hem de küçük anne yanı aldım toplam 1710 lira verdim cibinliğe kadar hepsi var içinde tavsiye ederim
Haticeyildiz [bilinmeyen] facebook varsa ordan bakabilirsin yada numarasini veriyim arayip whatsapptan fotograf atmalarini soyleyebilirsin
Haticeyildiz [bilinmeyen] 05427289770 soylersen whatsapptan atarlar resim gayet uygun fiyatlar tavsiye ediyorum kaliteside cok iyi
Cigdembakar [bilinmeyen] bizde bugün yenibosna eskidjiye baktk kanzın mobilyalatı hemde çok uygun sayılır mobilyaları çok sağlam ve güzel umut bebe vae orda özellkle praya bakın derim
Haticeyildiz [bilinmeyen] ben istanbulda oturuyorum ariyosun gelip kurulumu yapiyolar sen nerde oturuyosun
Haticeyildiz [bilinmeyen] getiriyolar magaza silivride gitmek zorunda degilsin arayip siparis veriyosun kapida pesin veya kredi kartina taksit yapiyolar kurulum ucreti veya yol ucreti istemiyolar hic bi ek ucret yok yani
Haticeyildiz [bilinmeyen] whatsapp gurubu diye link atanlarin veya konusunu gecirenlerin hesabi kapatiliyo admin tarafindan aklinizda olsun