Rahime_47 Elektirikli süpürge alıcam. Ama ben çok takıntılıyım dır süpürgenin COKK iyi olması lazım. Çekim gücü iyi olan süpürgeleri yazarmisiniz.. ama lütfen gerçekten iyi olanlar tavsiye versin 😊
Elika0 Philips maraton ultimate fc9928 benimki. Aşırı güçlü çekiyor. Halıları kaldırıyor başka bir süpürgeyle süpürün süpürülen yeri tekrar süpürün Philips ile aşırı toz çıkıyor çok iyi bakabilirsiniz
ecemnas88 Kesinlikle çok memnunum halıları kaldırıyor o kadar yüksek çekim gücü var 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunda yaşamadım parasını sonuna kadar hak ediyor. 🌸 Philips XB9155/07 Marathon Ultimate
Alparasinannesii Karaca Vantuz der geçerim. Emiş gücü çok güzel. Halı koltuk perde parke hepsinin kademesi farklı. Ben bayılarak kullanıyorum. Çeyiz alan her arkadaşıma önermişimdir 👌🏻
birkedilianne Rahime_47 Dyson, miele ya da philips. Bu markalardan şaşmayın. Benim philips power pro max ben çok memnunum.
baliminannesi06 DYSON v15 ben 5000₺ almıştım şuan 6.900₺ ama bildiğin yerdeki minicik tozları havada uçan tozları falan çekiuor öyle söyleyim kullananlar anlar