Aylin52 Kızlar Türk kahvesi çok seviyorum ama korkudan içemiyorum doktora sormayınca unuttum hamilelikte haftada nasıl tüketilmeli sakıncası var günde 1 fincan içsem bebeğime zararı olur mu ?
Selenimo Aylin52 Çok kahvekolikseniz doktorlar günde 1 tane içmenizi öneriyor ama büyük kahve fincanıyla değil olabildiğinde en küçük fincanı tercih etmelisiniz doktoruma danışmıştım bende sizin gibiydim gün geçtikte en sevdiğim şeylerden olduğu gibi kahveden de tiksindim:/
elfmoom Aylin52 doktorum günde 1 fincan içebilirsin demişti ama yine de kendi doktorunuza sorsanız daha iyi olur :)
Mervesmsek22 Selenimo ay canım bende öyle oldum tavuk ve kahveyi çok severdim bir anda tüksindim ikisindende
Selenimo Aylin52 Bir kaç ay’a kadar geçer diyorlar ama benim hiç geçecek gibi değil Canım :) inşallah geçer 🤲🏻
Mervesude01 Aylin52 günde 1 fincan bir şey yapmaz diye düşünüyorum canım ilk gebeliğimde içmiştim ben 💜💕 ama yinede doktoruna sor içine sinmiyorsa
Selenimo Mervesmsek22 Çok kötü bir şey dimi :( benim oturup ağlayasım geliyorrr çünkü gün geçtikçe tüm sevdiğim şeylerden tiksiniyorum :(
Mervesmsek22 Selenimo öyle ama mesela ben şuan 15.haftadayım ve artık yavaş yavaş mide bulantım azalmaya başladı buna şükrediyorum ilk 3 ay hiçbişey yiyemedim o yüzden bugünler bile beni mutlu ediyor 🥰
alyavetuna Aylin52 benim doktorum ben kahve sevmiyorum ama günde bir fincan Türk kahvesi iç şekersiz demisti. ödem tutuyordu vücudum hergun içmesem iki güne bir içiyordum ama dr hergun bir fincan oneriyordu
Selenimo Mervesmsek22 oh sen yarılamışsınnn ben daha 7 hafta ve ikizzzz :)) İnşallah tam geçer de şöyle herşeyi doyasıya yeriz yemin ederim yemek yemeyi özledimm çok açımmm ama yiyemiyorum :))
Mervesmsek22 Selenimo valla canım o kadar hızlı geçiyor ki anlayamıyorsun 4 haftalıkkrn öğrenmiştim ne ara 15 haftalık olduk diyorum kendime 🥰