deletedmom351 Ebruxx Belden başlayıp yada sadece kasık ve karın bölgesinde düzenli ağrı varsa doğum sancısı olabilir takip etmek lazım canım bacaklarda ağrının doğumla alakasını bilmiyorum
Ebrar34 Ebruxx yalancı sancıdır.. Geçek sancı belden karına oradan kasıklara vurur 10 dk da 3 veya 5 dk da bir gelir düzenidir. Süre uzar şiddeti artar pozisyon değiştirmekle geçmez
Emiemi Ebruxx bende 38+3um bacaklarim da özellikle uykudan ağrı ile uyaniyorum karnim sertlesiyor sürekli. Sırt ağrısı oluyo hep artık gelse biran önce
Ebruxx Düzenli sancı degil dayanılabilir sancı ama cuma günü 1 cm açılma var dediler@EdaKaraogln#1535887
Deletedmom434 Ebruxx anladım canım bir sıcak duş al bakalım yürüyüş yap çömel kalk belki o şekilde düzene girebilir
Deletedmom434 Ebruxx söylediklerimi dene bir yani onlar bazen düzene sokabiliyor sancılarını ayaklarındaki ağrının geçmesini istiyorsanda düz yat ayağının altına iki yastık koy dinlen
Ntugba kızlar benimde ağrılarım hic geçmiyor karnım velim ağrıyo doktorum normal dedi ama niye gecmiyo
Ebruxx Ntugba benim yeni oldu sancılar ama düzensiz ve kısa açılmam var diye dogum sandım 38 hafta 3 günlüğüm
Ntugba Ebruxx benim de erken doğum riskim var serklajliyim 29+6 daha çok erken ama ağrılar dayanılmiycak gibi değil ama geçmiyorda
Ntugba Ebruxx doktorumla konuştum kanaman yada suyun gelirse gel dedi ama agrım geçmediği için tereddüteyim
Ebruxx Ebrar34 açılmam vardı cuma günü 1 cm ondan dolayı dogum sandım ve şu an hayla gelip gelip gidiyor ama zamansız düzenli degil
Ebrar34 Ebruxx bende 3ü haftalıkta yaşamıştım 2 saatte 3 kereydi 1 cmdi ama şimdi sizinki korkulacak bişey değil haftanız normal inşallah böyle az ağrılara açıklığınız olur da çok sancı çekmesiniz 🤲🏻💖