SedanurAydnAta Kızlar bebek hareketi dışardan kaçıncı haftada hissedilir benim 23 haftalık eşime zorla elini karnıma koyuyorum bak tekme attı hissettin mi diyorum yoook diyo 😂 Sinir oluyorum ben çok net hissediyorum ama o daha anlayamadı 😅 Kendimi psikopat gibi hissetmeye başladım 🤣 Bebek benim içimde ondan galiba ama daha ne kadar beklemem lazım babasının hissetmesi için 😂💙🙈
Nudi SedanurAydnAta benim eşimde öyle sen içerden hissediyorsun ben anlamıyorum diyo ama bence dikkatli beklemiyo oğluma koydurdum sabah cok güzel hissetti
Havvauymz Sabırla beklemesi gerekiyor başında. Benimde öyle oluyordu sıkılıp başka birseyle ilgileniyorDu tam o sırada hareket ediyordu bebeğim 😂 sonra farkına varamiyordu hareketinin
SedanurAydnAta Havvauymz bende de öyle oluyor işte bak bak şimdi yine yapacak diyorum sonra tekrardan yapmıyor 😂
YldzBiden Canım tam 25.haftada felan dışarıdan hissediliyor ben 25+4üm bu hafta dışarıdan hareketleri görünmeye başladı
Damlast Biz 22 haftadayiz bı haftadır ben çok net hissediyorum geçen gece esimde eli karnimdayken oynadı gözle görülür şekilde fark ediliyor biraz sabır 😊
4283eslem Zamanla kendini hissetirecek bebek uyurken eşimin sırtına sarılıp uyumuşum bizim bebiş gece habire babasına tekme atıyormuş 😄uykudan uyanmış karnımı seviyor çok hoşuna gitmis ilk defa net hissettim dedi 30 haftadan sonra iyice belirgin hareket ediyor
inci_f Benim de 27. Haftada falan resmen dalgalanma oluyodu karnimda :) su an baba anlamiyo olabilir yani :)