SerpilEsra UmayGul sadece sertlesme ise kasilmami oluyor bilmiyorum belki bebek hareketinden kaynaklidir benim karnim sertlesince carpintim oluyor belimden asagim uyusup tutuluyor hareket edemiyorum nstde cikiyor bazen 1 saat sonra bazen daha sık duzensiz kasilmalar oluyor
UmayGul SerpilEsra sertlesmeyede kasilma demisti doktorum ama ben kasilmalari hic hissetmiyorum sancim ciktiginda bile nst de ben hissetmiyordum
UmayGul SerpilEsra aynen ama hissetmek daha iyi hissetmedigim icin kanamam baslayana ladar sancinin oldugunu bilemedik😂 anlasilan seninde zor geciyor 😂
Nemusto SerpilEsra UmayGul ay amin kızlar hepimizde farklı🙏🏻 Ben mesela adet sancıso gibi geliyor geçmeyince nstde cıkıyo benımde belde bişi olmuyor. 5 6 hafta daha dayansalar inş 🙏🏻🙏🏻 Ama iyi düşünelim haftamız ilerledi en azından 😊
Yazderyasi Bugün 31+0 ız, 1661 gr olmuşuz, yavaş kilo alıyor fıstık kızım, ah sağlıklı olsunlarda gerisi boş.. bu arada bizimki doğum pozisyonu daha almadı, sizde durumlar nasıl 🧡
Nemusto Yazderyasi maşallah🙏🏻🧿 bizimkide almamıştı son gittiğimde haftaya bakacağız😊 31+4 te 2160 grdı 😊
Nemusto UmayGul canım sen nidilatı bırakmıştın dimi? Bıraktıktan sonra kasıkta ufak sancıların oldu mu hiç?
miniklerinannesi57 Nemusto 28 haftada gitmiştik 1900 du pazartesi randevu bakalim güncelliğini ne kadar paşamızın 😅🤣💙
Nemusto UmayGul ay dün sancı girince doktora yazdım nidilatı ikile magnezyum iç iki tane üst üste deri ödümüz koptu 🙄