Slndfne Hanımlar bi yardım eli uzatın lütfennnn Allah nasip ederse herşey yolunda giderse inşallah şubat ayında ikiz Bebişlerim olacak şimdi 18 haftalık hamileyim ama daha hiiiç bi şey almadım ne almam lazım kaç tane almam lazım yardımmmmm🙈🤗🙄
Senanrrr_06 Slndfne canım öncelikle hayırlı olsun rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah ben sana aldıklarımı soyleyim 5 tane alt 5 tane üst 1 tane 10 lu hastane çıkışı 1 tane 5li hastane çıkışı 2 ayakli tulum 4 eldiven 5 şapka 4 uzun kollu zıbın 4 kısa kollu zıbın bunlar 0-3 ay aldıklarım Ayni şekilde bide 3-6 ay aldım
ikizlerinannesiiii Slndfne yaa ahhahha senle aynıyızz bende çift yumurta ikizine gebeyim. Birisi erkek diheri tam kesin değil. Yarin 18. Haftaya gircez bende daha bsiey almadimmmm
hayalmoms Slndfne yaa çok tatlı🙈🙈🙈 Hemen almaya başla çünkü çok masraflı olacak bir anda alırsan. Ben ilk günden beri yavaş yavaş bişeyler aldım şu an 21+5 haftalık ve sadece bebek bezi ıslak mendil kaldı alacağım.
Slndfne Senanrrr_06 aminnn canım cümlemize inşallah 🤲🏻 Sende mi ikiz bebiş bekliyorsun bu alışveriş konusunda öyle karışığımki nerden başlıcam bilmiyorum
Senanrrr_06 Slndfne yok canım benimki tek 28 haftalığız biz ilk başta büyük eşyalarını aldık gardırop beşik sifonyer bebek arabası puseti vs bunları aldık sonradan işte onun kıyafetlerini kendi kıyafetlerimi bakım banyo malzemelerini aldım şimdi işte yikayip utuleyip çantamı hazırlayıp koyucam nolur nolmaz hazır dursun diye düşündüm.
Selenimo ikizlerinannesiiii Merhaba sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Bende ikiz bebiş annesi olcam inşallah 6. Haftadan gidiyorum henüz çok yeni ne zaman öğrendiniz tek yumurta veya çift yumurta olduklarını😊 kaçıncı haftanızdaydınız
Slndfne Bize önce ikisi de erkeğe benziyor dendi 17de kesin ikisi de kız denildi canım valla her an herşeyi yapabilir bu bebişler 😊nerden başlıcazzz