Yenianneadayii Kızlar ben nst’ye ne zaman gircem 32 haftalığım şuanda🙋🏻♀️ siz nst’ye ilk ne zaman girdiniz?
Aylin2011 Yenianneadayii iki kızımda ne zaman girdim hatırlamıyorum ama doktoruna bir sor üçüncü ikiz gebelik ben özele gidiyorum nst odasındaki görevliye sorduğumda doktorun yönlendirecek dedi
Yenianneadayii N-h-e123 özele mi devlete mi gitmiştiniz acaba birde kaçıncı haftadan sonra iki haftada bir kontrole gitmeye başldınız
vbckmk Yenianneadayii 32 de yani 2 hafta önce nst ye aldılar ve bundan sonra 2 haftada bir kontrol yapalım dediler
Yenianneadayii vbckmk benimde salı günü randevum var rapor için gidicem bkalım iki hafta sonramı gel diyecek banada
vbckmk Yenianneadayii yani doktordan doktora değişebilir ama büyük ihtimalle bundan sonra 2 haftada bir çağırtacaktır
tugbakaragul Yenianneadayii bebeğimde ve bende herhangi bir sağlık problemi olmadığı için ilk nstmi 36. Haftam bittiğinde yaptılar. 😊 sizinde sağlık probleminiz yoksa henüz erken diye düşünüyorum😊
Metehanmoom Yenianneadayii 32.haftada girilmeye başlanıyor yani doktorum bana öyle dedi iki hafta sonra bende gireceğim 🤗