Deryaerbil Kızlar , sanıyorum ki bağışıklığım çok düşük sürekli dikkat etmeme rağmen vajinal enfeksiyon oluyorum o geçti şimdi ağzımın içinde aftlar çıktı.. şimdide 10 Adım atıyorum bacaklarım kesiliyor . Sizde durumlar nasıl?
Hilalyrdkl Deryaerbil vajinal enfeksiyon için bende doktora gittim 3 günlük bir fitil verdi çok rahatlattı beni bence sende söyle . Kaşıntı varsa onun için de krem veriyor. Bende 27. Haftaya girdim gireli halsizim bundan önceki 3 ay harika enerjim vardı ve gücüm vardı ama şuan cesaret edemiyorum bazı şeyleri yapmaya. Ve en kötüsü bacaklarımda ağrı sızı çok oluyor çekilme tarzı hiç rahat vermiyor bana da . İlk 3 ay gibi son üç ay da ağrılı sızılı olcak sanırım sürekli bel ağrımda oluyor .
Deletedmom54555 Bende yorgunluk pek yok . Ama geçen hafta kasıklarım ağrıdı iki gün yürürken doktoruma sordum normal dedi geçti sonra kendiliğinden. Onun dışında nezle oldum ilaç kullanamamak büyük sıkıntı onu anladım 🤧 ama o da geçti şükür 🙏🏻 korona oldum diye ödüm kopmuştu 🤯 bundan sonra daha dikkatli olacağım ☺️ Bi de doğum korkusu da var biraz 🤯 onun dışında bebeğimin kilosunu merak ediyorum ama iki hafta sonra gideceğim ☺️
Deryaerbil Deletedmom54555 ayy ben yorgunluktan ölüyorum 🥲8 inse randevum var bakalım kaç kg oldu bebiş
Denal Bende yorgunluk var iki gündür sola yatınca nefesim kesiliyor anlamadım…ewi supururken bile yoruluyorum kilomda normal anlamadım Dr danisacagim ilk gebeligide bunlar yoktu🤦🤦 28haftaligim
Deryaerbil ikincibebekgeliyor 😅😂😂🤣🤣 ev işi mi yapmak istemiyorsunuz .. valla heryerden bitkinim koltuğa yapıştım kaldım 🤗🤗
HaticeBerkayBalat3103 @Deryaerbil 27+4 haftalıgız arada bir sol bacagıma kramp geliyor magnezyum içmeme ragmen sağ ve sol tarafıma yattığım için sürekli sırtım ve belime agrı geliyor onun için doktorum Fast jel die bir krem verdi onu kulanıyorum eşime masaj yaptırıyorum 2 güne 1 onun dışında merdiven inip çıkarken çok yoruluyorum evde yemek yaparken otura otura yapıyorum çabuk yoruluyorum idrar yolu enfeksiyonum vardı onun için antibiyotik vs kullandım geçmedi galiba arada bir kasıklarıma agrı geliyor 6 ekimde doktor kontrolüm var baktırıcam tekrar geçmişmi geçmemişmi he bide baya bir düşük derecede kansızlıgım çıktı kan ilacıda kullanıyorum hergün bir tüp içiyorum ama anlam veremedim gögüs uçlarımda da kuruluk olmaya başladı onun içinde krem isticem 😊bebeğim iyi ama çok şükür hareketli 🙏🥰
Deryaerbil HaticeBerkayBalat3103 ayy aynı şeyleri yaşamışız şimdi birde benim kabızlık sorunum var basur olmuşum hayatımda işk defa basıma geliyor
Deryaerbil ikincibebekgeliyor ayy bende o enerjiden istiyorummmm . Bebek kıyafetlerini yıkayıp dizdiniz miii
ikincibebekgeliyor Deryaerbil 27. Haftaya gireceğim alış veriş yapmadım henüz para biriktiriyorum şimdilik küçük bir şehirde yaşıyorum İstanbula gidince alacağım her şeyi🥳
HaticeBerkayBalat3103 @Deryaerbil çok geçmiş olsun basur çok kötü bişey ben yaşamadım çok şükür ama Bi yakınım yaşamıştı böyle bir basur sorunu Allah yardımcınız olsun kabızlık için magnezyum içmenizi öneririm iyi geliyor bagırsaklara falan ben magvital 365 kullanıyorum kabızlığa iyi gelecek kuru kayısı falan var onlardan alıp yiyebilirsiniz 😊