Gulcanyunusemre 31+1 de bebeğimin kilosu 1535 doktorum bebeğimin kilosu için düşük dedi sizlerin nasıldı kilo alması için önerisi olan var mı?
Gulcanyunusemre mucizebebek03 maşallah senin bebeşinin kilosu iyi iki hafta sonra 2 kilo bekliyorum dedi bakalım inşallah yediklerim yarar.
mucizebebek03 Gulcanyunusemre yarar canım bebeğe kilo yapan şeyler ye iç doğal maden suyu da bebeğe kilo aldırıyor muz süt yumurta peynir pekmez bunlar direk bebeğe gidiyor yiyemoyorsan bile zorla canım haftasını yakalar
Gulcanyunusemre Birtanemm nette falan normal diyor zaten beklenen 1520 gr deniyor ama az dedi anlamadım
darkparadise 32 haftada 42 cm 1850 gramdı benim bebeğim inanılmaz kaşar peyniri süt içtim cici bebe yedim ama aman aman kiloda faydası olmadı yani alacağı kadarını alıyor sadece
Gulcanyunusemre darkparadise evet bende yemeye iyi yiyorum doktorum bazı annelerin Rahmi kilolu bebeği kaldırmaz diyor bu yüzden de çok kilo almıyordur dedi
Zuhranas Gulcanyunusemre 30+6 da 1880 gr dı ama illa kilolu olacak diye bişey yok canım sağlıklı olsun da
Aysell88 Gulcanyunusemre ben nette bakmıştım sizin bebek kilosu normal diyordu bende o haftada 31+1 de 42 cm 2013 gram dı tombik bi bebek diyabet var mı diye sormuşlardı şükür oda yok genetikte olabilir normal de ne kadar oluyor diye bakmıştım gayet sizinki ideal 🥰