Kızlar merhaba 25.haftadan itibaren sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum rahim ağzı kısalığı ve rahim ağzında yumuşama var çok şükür 30.haftaya kadar geldik.persembe günü rutin kontrolüm vardı idrar tahlili istedi doktorum enfeksiyon olduğu için sık sık alıyor zaten sonuçlar çıkmayınca doktorum beklemeyin ben sizi yarın sabah arar enfeksiyon varsa ilaçları söylerim dedi eve gonderdi.yolda gelirken aradı yarın sabah hemen hastaneye gelmemizi istedi idrarda protein kaçağı varmış gebelik zehirlenmesi olabilirmiş sabahı zor ettim sabah hemen hastaneye gittik bize hemen devlet hastanesine gidin dedi oranin labaratuarları daha iyiymiş daha çok test yapıldığı için hata payları düşük oluyor dedi.kanni sultan Süleyman araştırma Hastanesi’ne gittik bir sürü test tahlil yapıldı bobreklere karacige bakıldı.2 saat kadar nst ve nabız ve tansiyon için cihazlara bagladilar.ama protein kaçağının neyden kaynaklandigini bulamadılar.normalde yüksek olması gereken tansiyon tam tersi düşük çıkıyor.belirti olarak ödem,şişlik ve baş ağrısı var ama tansiyon yok.beni eve yolladılar 24 saatlik idrar toplayacağım ve tansiyonumu takip edecegim p.tesi günü perinatolajiye gidip buraya vereceğim idrarımı burdanda birşey çıkmazsa seni çam sakuraya sevk edeceğiz dediler.cok uzun oldu ama ayrıntılı anlatmak istedim sorum şu gebelik zehirlenmesi geçirip tansiyonu normal olan varmiydi ve ne oldu kaçıncı haftada yaşadınız yasadiysaniz ve süreç nasıl oldu lütfen yardım edin.cok korkuyorum 😔