Narin Herkese merhaba arkadaşlar.Programı kullandığım halde doğumuma çok az bir süre kala forum kısmını keşfetmem süper oldu🙈dikkatsizliğimi seveyim.Neyse inşallah happy kidsi kullanmak nasip olur artık🤗 Sizlere sorum şu,doğumdan önce süt arttırıcı çaylar kullanmanın etkisi olur mu? Ve ne kadar süre önce kullanmalıyım? Humana düşünüyorum. Deneyimleyenler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler🤗
Elifrana Narin bu çaylar süt olması için değil sütü artırmak için kullanılıyor genelde. Doğumdan önce kullanmanıza gerek yok. ☺️
Esmaal Narin humanayı bende kullanıyorum kesinlikle etkili bir çay.doğumdan sonra doktorun önerisiyle ben kullandım
NekwaSultan Narin Son ayda baslayabilirsiniz arkadaşlar. Ben ilkte kullandim süper süt yapıyor. Hem dogumu kolaylastirici hersey de var içinde ;)
Narin Elifrana Evet başlığımda öyle belirttim arttırmak için ne kadar zaman önce kullanmak gerekir diye☺️Etkisi olmaz mı hiç doğum öncesi? Özellikle sezaryen doğumda geç geliyormuş ya süt belki süreci hızlandırır diye düşündüm ama bilemiyorum tabi:)
Elifrana Narin sezaryende süt geç gelecek diye bişey Yok benim ilk gün gelmişti. Önemli olan bi Doğum belirtisiyle Doğuma alınmış olmanız. Yani özellikle 2. Sezaryen olan kişilerde doktor tarih veriyo o tarihte alıyo öyle zamanlarda süt geç geliyor. Ama bi Doğum belirtisi var ise mesela benim suyum gelmişti bi gün sonra sezaryen olmuştum sütüm gelmişti ☺️
bynduru ben bu tarz postlari hep takip ettim.Dogumdan sonra kullanin diyorlar.Ama belki bir fikri olan vardir doktoru farkli bir sey tavsiye eden diye bekliyorum🤔🤔
Elifrana Doğumdan sonra kullanmak yeterli olur öncesine gerçekten gerek yok. Ama içmek isterseniz rezene için Doğum öncesi ☺️
hohomoromu Narin Bence dogumdan sonra kullan ben dogumdan sonra kullanmaya baslamıstım ilkindd humana ve aptamilin rezene cayını işe yaradıgını dusunuyorum 👍😊💙👣
Alyamerve hohomoromu işe yaradımı szee ? bendr humana aldm rezeneli bakalım neler olck :) dogm oldgu gunn baslasam hemen gelırmı