Ozgeeee2504 Kizlar bu dört isim var aklımda ankete oy verir misiniz hangisi kulağa daha hoş geliyor isteyenler kendi koyacakları isimleri de yazabilir isim bana bıraktı isim işini kızımızı o koymuştu çünkü bende asla karar veremiyorum 😊
Edanur-gul Ozgeeee2504 emir Arel kulağa daha hoş geliyor benimde oğlumun adı emir tufan babası koydu tufan rahmetli kayinperderimin adı ben pek sevemedim ismi o yüzden yanına emir koyduk belkide o yüzden emir Arel i sevdim 😍
-BirAnnelikMeselesi Ozgeeee2504 Bizde Emir Buğra koyacağız oğluşumuzun ismini ☺️ Ömer Buğra ile Emir Buğra arasında kalmıştım ama eşimde Emir ismi daha çok uyuyor diye Emir Buğra koyalım dedi öyle yapıcaz bakalım. Emir Arel ismide çok güzel 🙂 ama içine hangisi yatıyorsa en yakın hangisi geliyorsa onu seçebilirsin bence ☺️ Çok isim olunca insan çok kararsız kalıyor gerçekten 😂🤭
Ozgeeee2504 Edanur-gul iki tarafında gönlünün olarak olması daha iyi oluyor bu işlerde siz emir diye seslenin benim eşim kız çocuklarını çok seviyor ve ilk kizimiz oldu öykü ismini koydu şimdi oğlumuz olacak asla bir fikir vermiyor karışmıyor ama bir kızım daha olursa masal koycam diyor değişikler 😊🤣ben de kararsız bir insanım Arel dürüst kişi demekmiş ondan hoşuma gitmişti
Ozgeeee2504 -BirAnnelikMeselesi evet cidden öyle ve eşim karışmıyor ama bulduğum her ismi bu ne bu ne dediği için bende pes ettim artık ses etmiycem 🤣🤣