denizguney Anneler merhaba, kızım 4 yaşında çok yemek seçen, iştahsız ve yetersiz beslenen bi çocuk. Eczacımız easyfishoil multivitamin önerdi kullanan var mı?
haticesoydaann denizguney Ben kızım için alıyorum bi kaç aydır gayet memnunuz. İçeriği güzel omega3 ve vitamin değerleri güzel
aslihaninannesi denizguney Doktor benim oğluma vermişti bu takviyeden düzenli kullanınca iştahı açılmaya başladı zaten multivitaminli olduğu için vitamin ihtiyacını da karşılıyo
denizguney aslihaninannesipeki balık tadı geliyo mu? Daha önce balık yağı vermeyi denedim ama kokusundan tadından dolayı yediremedim
aslihaninannesi denizguney Yok canım tadı kokusu gayet güzel çilek portal limon aromalı ben yedirirken hiç sorun yaşamıyorum
denizguney aslihaninannesi Baktım da şimdi internetten jel formda diyo daha önce böyle bişey denemedik nasıl bişey?
aslihaninannesi denizguney Evet canım yumuşak jel şeklinde kolay çiğneniyo su olmadan bile yutuluyo benim kızımın en sevdiği yanı o oldu çünkü şuruptan nefret ediyo:)
denizguney aslihaninannesi Bak çok iyiymiş hiç jel şeklinde balık yağı duymamıştım benim kız da hiç sevmiyo geri çıkarıyo ağzından sipariş veriyorum o zaman