Ctorun Umudayolculuk36 geçmiş olsun canım bende serklaj oldum 26.haftada.27. Haftada da ciger geliştirici vuruldum.suan 34.haftadayız.
Feyzabeyoglu Umudayolculuk36 evet şu an çok daha iyiyim çok şükür 🙏kendimi çok yormamaya çalışıyorum işte
Gamzekvr Bende de rahim ağzı kısalığı varm 25. Haftamda 19mm kadardi. Sonra acil serklaj oldum,üç gün hastanede yattım ciğer gelistirici ve serumlar yapıldı. Çok şükür şuan iyiyiz Rabbim herkese ve herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah 🙏🏻🙏🏻 11isimsix
Kuzeydry 22 haftamda rahim ağzı kısalması vardı 16mm , yatmam gerektiğini söyledi doktorum progestan iğne ve hapı kullanmaya başladım. Ciğer geliştirici vuruldum. 30+3 bugün itibariyle halen yatıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏽🤲🏽
Balbeby Umudayolculuk36 evet bende vuruldum günde iki doz olacak şekilde iki gün erken doğum riskim var ondan dolayı vuruldum
Selinbati Umudayolculuk36 Bende vuruldum ilk kızımda da vuruldum ilk kızımda 30 haftalikken vuruldum 32 de doğum yaptım şimdi ogluma hamileyim 30 haftalık vuruldum şuan doğumuma 10 gün kaldı çok şükür erken gelmedi dikkat et sen yeterli yorma kendini fazla ayakta durma iş yaparak kendini yorma bebisler gelecekleri doğru zamanı bilirler dua et bol bol canım 🥰
SerpilEsra Selinbati ya ne mutlu size cok az kalmis kuvezdede masallah bende 33+5 oglumu kucagima aldm 6 gun kaldik kuvezde. Simdi kizima hamileyim 32+4 31+6da 1900du insallah 2 olmustur artik pruluton vs herseyi biraktik ciger gelistirici olduk bikac gunde olsa dursun istiyorum 33de kontrolum var karar verecegz insallah cok kalmaz kizimm
Umudayolculuk36 melegim_ve_ben 28+3deyim 5gün geride dedi kilosu az dedi birde kasılmam çok fazla var ağrılarım idrar yolu enfeksiyonu ondan kaynaklı dedi canım dik durmaya çalışıyorum 😢🙏
Selinbati Umudayolculuk36 hiç üzülme canım sen beslenmene dikkat et benim kızım şuan 4 yaşında maşallahı var
Zzeynep1 Umudayolculuk36 37 haftalığım ama 34 gözüküyor suyum azaldı iğne vurdur ki ciğerde sorun olmasın dedi her an doğuma alabilirmiş beni
Selinbati SerpilEsra inşallah canım bol bol dua et küçük doğan bebekler daha güçlü oluyorlar daha savaşçı oluyorlar benim kızım bide ektopik bobrekli oldu yani Bi böbreği yerinde durmuyor vücudunda geziniyor ona rağmen çok inatçı çok savaşçı Bi kızım var 4 gün kaldık herseyi iyiydi çok şükür sende güçlü ol ki bebeğin senden daha güçlü olsun 🥰
Esrahaliscelik Umudayolculuk36 bende 27 haftada 4 hafta gelısım gerılıgı vardı bebegımde. Ikı doz ıkı gün ard arda vuruldum cıger gelıstırıcı suan 29 haftalığız 3 hafta gerıdeyız bebegım daha 805 gr böyle olup düzelen var mı aranızda
Umudayolculuk36 Esrahaliscelik benimde geri bende cevap bekleyeyim yemene beselemene dikkat ettin mi canım