balkupummm 7 haftalık hamileyim ve canım hiç ev yemeği istemiyor 😞 doğru düzgün beslenemiyorum. Sadece tost yiyorum. Ve ya fast food yemek istiyorum. Evde ne yapabilirim ne yiyebilirim? Var mı bu durumu yaşayan ve ya yaşamış olan ? Ne kadar süre devam eder ?
dakpinar- balkupummm 12 hafta falan hıc bır şey yiyemedim kuzum ben de , çubuk kraker falan bu sekılde gectı , cok zor Allah yardımcın olsun
Ysmn311111 balkupummm ben doğum yaptım 3 ay olck ama o haftalarda bende aynıydım su dahi içemezdim sırf bebek benden besleniyor diye zorla meyve fln yemeye çalışırdım hiç geçmiyck sandım bittim o dönem resmen şimdi hatırladıkça ayyy🙈15 haftalarda azaldı sonra sonra. Hiç olmadı ama son aylar doğum olucağı haftalarda tekrardan başa dönüyorsun tabi
alparslanannesii1661 balkupummm bende oyleydim ve dediginizi yaptimda ve suan diyetteyim sekerim cikmadigi halde diyete baslatti doktor beni bence yapmayin suan bin pişman oldum
balkupummm dakpinar- 3 ay mı ? 🥺 evet canım gerçekten çok zor. Açlıktan midem de bulanıyor. Sürekli halsizim. Yemek yapamıyorum kokuya gelemiyorum. Allah yardımcımız olsun 😞 çok teşekkür ederim🌸
Aslihan94 Haftaya kadar ne yediysem afedersin çıkardım sadece çizi ve çubuk kraker yiyebildim sonra düzeldi şükürler olsun
dakpinar- balkupummm ben açım diye ağlıyordum kuzum ama yemekte yiyemiyordum ama dışardan yemek yiyebiliyordum ben eğer sen de yiyebilirsen bir süre dışardan yemeye çalış 🥺
balkupummm Ysmn311111 12,14 ve 15 haftayı duydum şu an daha kötü oldum gerçekten 😞 çok zor geçiriyorum psikolojim alt üst oldu. Teşekkür edeeim cevabınız için🌸
Aslihan94 balkupummm çok iyi anlıyorum seni Allah sabrını veriyor 🙂 bebek ilk 3 ay annenin deposunda zaten beslenirmis onun için de endişelenme bu donem geçtikten sonra da doymuyorum diyeceksin 😃
Ysmn311111 balkupummm anlıyorum inanki oturup ağlıyordum sürekli bişey yiyemiyorm diye dışarı çıkamadım hamileliğim boyunca yolda olur olmaz yerde kusuyordum midemde bişey olmamasına rağmen pakolojim baya bozulmuştu o dönem herkes diyor. Hamileliğin be çabuk geçti falan diye bide bana sorun dedim zaman geçti mi diye ama geçecek sabret süt iç maden suyu faln iç onlar geçiriyor biraz olsun böyle sıvı beslen
Gizemin-minnakI @balkupummm 3. Aya kadar istersen sadece çubuk krakerler beslen bebek şuan senden beslenmiyor . Canını sıkma🌸