gzemtum Merhaba! Pişik kremi şampuan Öneriniz var mı kızlar muslera şampuan ,Sudocream pişik kremi önerdiler ama kullanan var mı nasıl sizce
Deletedmom434 gzemtum sudocremi tavsiye ederim en ufak yarayı,pişiği dahi çözüyor şampuan olarakta uni baby ve mustela aldım
Ozgun gzemtum sudocrem içinde bha var ve bu maddenin kanser riskini artırdığı yönde çalışmalar var o yüzden tercih etmeyeceğim ürünler arasında ama henüz bi tecrübem olmadığı için bi tavsiyede de bulunanayacağım
Deletedmom434 gzemtum ben normalde bebek hemşiresiyim hastanede doğum yapan her hastaya küçük boy sudocrem hediye ediyorduk o dönem göbek piercingim vardı enfeksiyon kapmıştı sudocremi öyle denedim bayağı memnun kalmıştım 😊
gzemtum Ozgun aa ilk defa duydum bunu araştırılacak bende teşekkür ederim herkes çok önerdi ondan dolayı kullanırım diye düşünmüştüm ama söylediğinizi araştırıcam böyle bişey varsa tercih etmem tabiki
Ozgun gzemtum aslında kullandığımız hemen hemen tüm ürünlerde zararlı maddeler var ama işte söz konusu bebeğimiz olunca biraz daha hassas davranıyoruz evimizdeki kimyasallardan ne kadar arınabilirsek o kadar iyi
NrglAnneolyr Sebamed pişik kremi kullanıyorum ve şampuanını hiç kepek ve pişik olmadı memnunum vucut sampuanı olarakta unibaby aldım