angime Ftsclskn yok aslında göbek deliğimin üstünde 2 çatlak oldu o da belli belirsiz sonra da altında bikaç tane. Ama hiç olmamasını istemiştim. Lierac kullanıyorum
Ftsclskn angime Artık bundan sonrası Allah’u teala’ya emanet haydi bakalım 😂 Çatlarsak da napalım ya nasip 💐💐💐
Ftsclskn Leylaakcay Artık hayırlısı ya, çektiğimiz cefanın canı sağolsun diyeceğimiz günler gelince çatlak matlak umarımızda olmaz 💐🙏🏻
Sblatc Ftsclskn bende uni mom yağ kullandım ilk aylardan itibaren yorumlarda herkes memnundu 28 de yavaştan çatlamaya başladım. Şu an 31 im
Ftsclskn Sblatc Amanın 🤦🏻♀️ Yorumlarda hiç çatlağım yok diyen yok sanırım bu durumu kabullenmem lazım 🙊
Mom87897 Ftsclskn 39 da doğum yaptım. Tam 38 de çatladım. Seviniyordum çatlamadım diye 🤦🏻♀️ Bi baktım harita gibi olmuşum
Nghn_ 5 kilo aldim 37 haftalik hamileyim bu haftaya kadar biseyim yoktu ama kasik bolgemde malesef olumus yaoacak bise yok 😀 halbuki 3. Ayimdan itibaren surekli nemlendirdim ve herseyi denedim . Olacaksa malesef oliyor inune geçilmiyor
Mom87897 Nghn_ şey sormak istiyorum. Mesela krem ya da yağ sürdünüz, kıyafetinize bulaşmıyor mu? Ben o histen huylanmıştım. Şuan 2. Gebeliğim tekrar sürebilir miyim diye düşünüyorum. Yağın kurumasını emilmesini de bekledim ama yine de kalıyordu
Ozlem2904 Ftsclskn sinozun catlak onleyici kremini kullaniyorum 25+5im suan 25.haftanin basinda her dustan sonra kullaniyorum insallah ise yarar 🙆♀️
Ftsclskn Ozlem2904 İnşallah canım bende 23+3üm bende Unı Baby Çatlak yağı ve Kantaron yağı sürüyorum inşallah yaşamayız ama yorumlarda hiç öyle demiyor bakalım 🤔💐
Ozlem2904 Ftsclskn sanirim maximum hasari gidermek bizim ki 😅😅😅😅 ne kadar minimize edersek o kadar iyi 😅😅😅
Busra_spmz Ftsclskn benim 26 haftda çatladı ve çatlamadik yerim kalmadı karnım şuan harita gibi herşeyde kullandım boş 🤷
Ozlem2904 Mom87897 ben sinoz catlak onleyici krem kullaniyorum hemen emiyo, karnimida yumusacik yapiyo ve hic kiyafetime bulasmadi
Nghn_ Mom87897 ben hamile külodu kullaniyorum. Onlarin beli yuksek oluyor genelde oyuzden bulasmiyordu cok kiyafetlerime. Ama ben genelde sabah uyaninca suruyordum cekene kadar kapamiyordum gobisi. Bide uyumadan once mutlaka. Gun icinde de evdeysem sık sık nemlendiriyordum. Oyle cok bir yaglilik hissi birakmiyordu aslinda
Mom87897 Ozlem2904 ilk gebeliğimde zaten çatladığım için 2. Gebeliğimde kullanmalı mıyım sizce? Zaten çatlaklarım var. Daha çok çatlar mı sürmezsem