Ilknur123_ Bu uygulamaya göre 4 haftalık hamile gözüküyorum fakat hcg değerim 4535.59 bu değere göre de 5-6 haftalık galiba doktora gitsem kese gözükür mü 🙄
Hilal-95 Ilknur123_ gözükür kuzum inşallah 🙏🏻 Bıraz ultroson cihazına bağlı gerci ama değerin çok güzel inşallah hemen görürsün🤲🏻
Ysmnbarin Ilknur123_ ilk hamileliğimde 5 haftalık diye gitmiştim ben adet düzensizliğinde geç döllenme olmuş bebeğin 3 haftalık dedi ve keseyi görmüştü doktor ayrıca hcg değerimde 650 falandı
Ilknur123_ Ysmnbarin inşallah bende görürüm Altan bakmaya falan gerek kalmaz bir kişi görünmez altdan bakarlar yazmış inşallah gerek kalmaz görebiliriz 🙏🏻
Ysmnbarin Ilknur123_ ultrason cihazına da bağlı tabiki bi hafta sonrasında devlet hastanesine gitmiştim o zaman alttan baktı
sevgitekes Ilknur123_ son adetin ne zamandı bende 3 gün önce 234 mü ne çıktı 4+6 yum 7 haftalık olmayana kadar gitmem
Ilknur123_ sevgitekes bende gitmeyi düşünmüyorum ama bi yandan da niye bukadar yüksek diye kafama takılıyor son adet tarihime göre 4+4 haftalık hamile olmam gerekirken kan değerim çok yüksek
Sinemmmmm58 Ilknur123_ benim degerim 3000 lerdeydi doktor gebelik iesesi dememiz cok zor 1 hafta sonra tekrar gel dedi gonderdi
Sermec27 Ilknur123_ canım bthcg ye göre hiç bir zaman gebelik hesaplanmaz son adet tarihine göre hesaplanır gebelik bu değerle gözükür kese benim de 4+3 lerde 6000 lerdeydi bthcgm
Rabbiminemanetii Ilknur123_ gözükür canim ben 4+3te minicikte ols gördüm keseyi beta degerim 3927ydi . Saglikla gelsn insallah