Minikmucizem22 Kızlar günaydın. Kan ilacı Hergun içemiyorum arada unutuyorum. Sabahları aç karnına çünkü birden kahvaltı yapmış oluyorum. Sizce bı sakıncası var mı siz Hergun mu iciyosunuz? Ben 4-5 günde 1 içmeyi unutuyorum ya bebeğe zararı olur mu
Dilara0638 Minikmucizem22 kahvaltı yaptınsa öğlene doğru acıktığında iç ben hatta kahvaltıdan sonra içiyorum kanımda demirimde iyi gidiyor🤦♀️😄 arada bir unutmaktan bişey olmaz ama süreyi uzatma hamilelikte kana ve demire çok ihtiyaç var biliyorsun
bebisim-_00 Minikmucizem22 Senin için Lazim canım o ilaç bebek senden beslenince sende şiddetli kansızlık olusuyo.ben tiroit ilacı kullandığım için sabah icemiyorum gece iciyorum.
ggkca Minikmucizem22 masanın üzerinde dursun, yada kahvaltı hazırlamadan önce göreceğin bir yerde, ben masanın üzerine koyuyorum, sabah uyandığımda gözüme çarptığı için hemen içiyorum, sende öyle yapabilirsin🌼
Defne74 Minikmucizem22arada unutunca bişi olöaz ben gibi iki haftadır kullanmadıysan sıkıntı benim gibi kabız yaptı bıraktım iki gündür kullanıyom bende sabah 6 30 da kalkıp kahvaltı hazırlayyom hemn yaptıgım için kullanamıyorum 11de atıyorum bende 12 de yemegin başında bi ilacım daha var onu kullanıp bi saat sonra tekrar ilaç atıyorum bende
Bebegim000 Minikmucizem22 geceleri alın yatmadan yada uyku arasında zaten sabah sağlıksız süt ve süt ürünleri tüketiyorsunuz kahvaltıda en az 3-4 saat olması gerekiyor demir ilacı ile çünkü demir emilimini azaltıyor bir işe yaramıyor bir dilim peynir bile yeseniz, beni doktorum özellikle uyardı bende geceleri alarm kurdum ve mutlaka alın çok önemli bebek ve sizin için demir hapı kullanımı
Elika0 Minikmucizem22 alarm kur canım. Ben haftaiçi çalıştığım için uyanır uyanmaz içiyorum. Tabi ki unutsan arada birşey olmaz ama unutmamaya çalış. Alarm kur hergün düzenli alırsın.
Tnssahin Minikmucizem22 benim doktorum gece yatarken iç bisey olmaz bende o şekilde içmiştim dedi ben aylardır gece yatarken iciyorum