Smyr_2525 Merhaba bebek düşünüyorum dün benden boyle pembe renginde bir akıntı gelmiş bir kaç saat sonra tekrarla o renk geldi adetime iki üç gün var hamile yada yerleşme kanı olabilir mi adet olarak devamı gelmedi hala
Dilara0638 Smyr_2525 olabilir bazı kişilerde bu şekilde oluyormuş ama kesin bir şey değil tabi bi kaç gün daha bekle adetinde geçerse test yap yada kan ver anlaşılır zaten canım hayırlısı olsun 😊
emineismailkardg Smyr_2525 bendede öyle olmuştu sonra üç gün bi adetim oldu leke leke meğersem hamileymişim
Smyr_2525 emineismailkardg leke nasıldı benden Bugun geldi hafif bir kanama okmuş ama adet ayırt edemedim bekleyeceğim akşam Eger çoğalırsa afet büyük ihtimalle
emineismailkardg Smyr_2525 evet cnm pembe leke geldi ondan sonra adet oldum ama oda leke leke geldi 3 gün sürdü bi hafta sonra test yaptım 3 haftalık hamileumişim
Smyr_2525 emineismailkardg benim de öyle suan dün leke geldi pembe Bugun bezle silinecek ladar kan gelmiş adet mi ama bilmiyorum senin canım cok mu oldu leke şeklinde miydi ada kan rengi farklılık var mıydı
emineismailkardg Smyr_2525 yok gecikmedi tam zamanında oldum ama ben ilk gecemde hamile kalmışım üstüne adet oldum üç gün sürdü oda
tanselcan Smyr_2525 olabilir de olmayabilir de. yerleşme kanaması buna benzer oluyo ama regln yakın olduğu için de olabilir