Ilkayy Alparslaninannesii kuruma cizgiside olabilir canım en iyi sonucu erken gebelik testinde alırsın net görmen için
Tomrishatun Alparslaninannesii şakamı bu adetinize 2 hafta varken nasıl test yapınca ciksin😂😂 ne zaman yumurtlama oldu onu sorgula bence yada internetten bir bak takvimlere😏🙄
Nazmila1978 Alparslaninannesii canım 9 gün kala test yapmıştım aynenn bu şekilde çıktı ama şimdi bata 2 gün var ve test negatif
Fasulyem2 Daha çok erken idrarda çıkmaz. yumurtlama dönemindesiniz. Bebek istiyorsanız bu günlerde birlikte olun bence ilişkiden 1 hafta sonra anca kanda görünüyor beta hcg baktırabilirsiniz
Alparslaninannesii Fasulyem2 erken yumurtlama olursa olabilir dendi ablamda 2 hafat once öğrenmişti kaset testte hemde baya belliydi çizgi bilemiyorum teşekkür ederim
Fasulyem2 Alparslaninannesii Alparslaninannesii erken gebelik testlerinden al veya dediğim gibi kan baktır insallah Allah gönlüne göre versin tez zamanda 🙏🏻
Alparslaninannesii Tomrishatun ilk günler yumutlama olabiliyor ablamda 2 hafta kala öğrendi ve baya kötüydü onunki cnm
Tomrishatun Alparslaninannesii valla normal adetiniz varsa yumurtlamayi 14 gun görürsünüz pcos varsa ayrı
Alparslaninannesii Tomrishatun bu ay değişik geçti adetim pcos ne olduğunu da bilmiyorum ama her ay günü gününe olurum
Tomrishatun Alparslaninannesii hayırlısını verdin canim söyle dene adet gününüzü sayarak 14 günlere yakın yumurtlama olur 24 saat canlı kalır 2 günde 1 iliski yapın emin olmak için ovulasyon testi alip yumurtlama takibi yapabilirsin.
bireylulmeselesii Alparslaninannesii evet çizgi var. Ama adete 2 hafta varsa yumurtlamaniz yeni olmuş demek kanda bile çıkmaz . Adet gününüzü yanlış hatırlıyor olabilirsiniz bence bi kan testi verin
Alparslaninannesii bireylulmeselesii tamam cnm teşekkür ederim ama sanırım erken yumurtlama oldu çünkü adet günümü tam biliyorum