Zehraspl Fatmanuryasinalpayarss canim korkma uyuyodur son zamnalarda bebek sık sık uyurmus bende cok korkmustum ilk gebeligimde ama doktor korkulacak birsey olmadigini uyudugunu soyledi
Ilkayy Fatmanuryasinalpayarss uyuyordur korkma 36 haftalığım çok az hareket ediyor benimkide cünkü artık yerleri daraldı Hareket etmekte zorlanıyorlar
Dilara0638 Fatmanuryasinalpayarss son aylarda artık bebek büyüdüğü için alanı daralıp suyu eskiye nazaran daha az olduğundan hareketleri kısıtlı veya az hissediyor olabilirmişiz bence normal yinede 10 tane sayma kuralı varya onu dene bi hareketlendiğinde içinde şüphe kalmasın çok fazla uyuyorlar bide bu aralar
duygu0693 Fatmanuryasinalpayarss Aynı haftalardayız bizimde 2-3 gündür öyle ki normalde çok hareketli bir bebektir 🤷♀️
bykarakan Fatmanuryasinalpayarss benim kızımda pek hareketsizdi doktor yeri daralıyor çok hareket etmez ama saatte bir kendini belli etmeli demişti 33+4 de sonra eşte yaşlanma vs sorunlar çıktı mecbur 36. haftada doğum yaptım çok dikkat edin hareketlerine lütfen
Fatmanuryasinalpayarss bykarakan benim korkumun sebebi de bu işte erken doğum riskim var bide çok tedirgin oluyorum
bykarakan Fatmanuryasinalpayarss 33+4den 36 ya kadar her gün kontrole gittim nst çekildi o sürede 2 kg vermiştim hatta yıprattı ama şükür bebeğim iyi ben pozitif düşünemedim siz düşünün 🙏