Omerin-annesi 9,4 günlük hamileyim hamileligmin başından beri bulantilarm oluyodu 2 gündür birde kesildi bebeğim iyimidir korkuyorum yada bosamı evham yapıyorum normalmi😔
Zub34 Omerin-annesi bende 10. Haftamdayım iki gün önce benimde birden kesildi ben şok bende baya evham yaptım ama normaldir heralde
Hilal-95 Omerin-annesi hergün kusucaksn diye bşy yok kuzum kensnı öle sınırlandırma yada hep aynı saatde aymı şeyleri yaşıcaksın diyede bişey yok sitrese sokma kendıni allahın izniyle bsycık olmaz 🙏🏻 Çok iyi anlıyorum seni korkuların bitmicek ama sitres yapma bunun için
Melikemreclk Omerin-annesi Ben hiç bulantı yaşamadım olmasımi gerekiyor illaki kusmak bebek sagliklimi demek,😁😁
Nayhan Benim 1 kere bile bulantım olmadı hamileliğin başından beri. Şimdi 36 haftalığım. Bence boşuna evham yapıyorsunuz 😊
Dilara0638 Omerin-annesi bu hormonal bişey olduğu için gidip gidip gelmesi normal ben 20.haftaya kadar yaşadım geçmişti şükür derken 34 olduk geri başladı 😄🤦♀️
EceDrn Omerin-annesi bende hiç bulantı yaşamadım canım 21 haftalığız korkulacak bişey yok bulantının kesilmesiyle bebeğin sağlık durumu hakkında endişeye kapılmamalısın benim en korktuğun sey bulantıydı çok şükür yaşamadım iyi ki kesilmiş demelisin bence 🙈
Melissce Omerin-annesi benimde bu haftada birden bulantım kesilmişti panik yapıp doktora gitmiştim bebeğim gayet iyiydi rahatlamıştım bi iki gün sonra bulantılarım tekrar başlamıştı ama her gün olmuyor tabi ki☺️
Brryy Omerin-annesi ben de aynı dönemdeyim bende de çok fazla mide kazınması ve midemde huzursuzluk oluyordu yediklerim 5 10 dk anca idare ediyor sonra tekrar midem kazınıyordu ama iki üç gündür geçti ben de korkuyorum
bireylulmeselesii Omerin-annesi ben de 8+4 deyim. Su bile içemiyordum 3 gündür kusmalar da bulantı da bitti muayene 12 . Hafta da endiseliyimm