1busra Kızlar merhaba :) ben doğum yapalım 45 gün oldu yeni yazabiliyorum normal doğum beklerken kızımın aşağı ineceği yere yukarı çıkmasından dolayı 40+3 de sezeryan oldum çok değişik duygularla girdim ameliyat yerine korku heycan üzüntü ameliyat kısmı çok iyi geçti hiç birşey hissetmedim takiii gün ortasında hemşirelerin gelip hadi ayağa kalkacağız demesine kadar iyidim o ayağa ilk kalkisimdaki acıyı hiç unutmayacağım düşünsenize seni ortadan ikiye bölüyorlar sonra hadi kalk bakalım diyorlar. Eve geldikten 3-4 gün sonra tuhaf bi ruh haline girdim ben çok etkilendim yeni yeni kendime geliyorum dedemde arasıra o tuhaf sıkıntı hali gelip çöküyor üzerime:( herkes muhteşem duygular yazarken ben daha can sıkıcı şeyler yazdım kızmayın bana umarım hepinizin doğum sonrası mükemmel geçer çok mutlu olursunuz 😘
ecemsuu 1busra neden tufah canım sonuçta ikiye bölümüyolar küçük bi yara diye bakıcaksın ilk kalkdıgında acı oluyor ama çekrmicek bi acı degil 4 günden sonra rahatlıyosun zaten
1busra ecemsuu benim 2 haftaya yakın sürdü yavaş yavaş azaldı tabi ama belkide psikolojik etkilenmeden dolayı daha çok dinledim kendimi bilmiyorum :) süt gelmedi herkesin bir akıl vermesi fln çok bunalmistim
ecemsuu 1busra bence piskolojik canım ilk başta bende korkmuştum sondatan felan ama onun acısı olmadıgı için kend kendimi sakinleştirdim maşallah hemen kendimi toparladım kendimizi dinlemicez benimde süttüm hemen gelmedi huma çayıyla geldi :)