Arzuaksumom Alparslaninannesii bir amaç var mı yoksa egolarımız için mi hani görün kocam beni ne kadar çok seviyor bla bla bla
Alparslaninannesii Arzuaksumom ne alakası var ben bilerek de arkadaşları etiketledim siz de yazabilirsiniz ama böyle bir post atınca kendinizi hemen triplere sokup yazmanız çok saçma .
Minik_mucizem2 Arzuaksumom neden hep biseyler söyleme derdinde ve peşindesiniz yani sırf böyle postlar açılsın ben konusayim
Arzuaksumom evetbenavukatiyim bana böyle şeyler ergenlik gibi geliyor 🤣 komik yani bak benim kocam beni ne kadar çok seviyor sizin bundanınız var mı 😅
Tgcbbrdmr evetbenavukatiyim kocasıyla konuşmasını atıyor hiç değilse yanlızlıktan unulmaz film başlığı altında sohbet açmıyor senin gibi ne dersin 😂
Arzuaksumom evetbenavukatiyim kız ne bileyim ben empati yoksunu da değilim kocamın bana yazdığı iyi kötü neyse özeldir 🤦🏻♀️😅 birine moral vermek için bu yola başvurulmaz belki kalbi kırıkları daha fazla üzere ay ne bileyim pöffffff gelişmeliyiz
Arzuaksumom Alparslaninannesii kendimi triplere neden sokayım özel sohbet derdiniz etiketlediğiniz insanlar dışında kimse girmezdi
evetbenavukatiyim Alparslaninannesii Ne alaka olduğunu anlamanız edebiyat dersi görüp görmemenize göre değişir tabii. Gerçi eğitim zorunlu 12 yıl kesin bilmeniz lazım ama…