NKG Merhabalar bugün 40 hafta oldum 1 haftadır düzensiz kasılmalar ve kasık ağrılarım dışında birşey yok, deneyipte fayda gördüğünüz doğumu başlatan bir tecrübeniz oldu mu?
Hatice3581 NKG suni sancı isteyebilirsin doktorundan sancın varsa veriyorlar ben Meryem Ana otu aldım ağrım oldumu suya koyucakmışım açılma oluyormuş kolayca deneyenler hep memnun 37+3 üm bu arada 😊 bu arada 3.gebeliğim
balbocegim27 NKG 7 tane hurmayı iki bardak su da kaynatıp suyu icip sonra hurmayı yiyosunuz biri yazmıştı deneyip faydasını görmüş bide ahududu yaprağı çayı deneyin bakalım belki ise yarar
NKG Hatice3581 doktoruma bu aşamada hiç istekte bulunmuyorum çok yetkin ve uzman bir doktor o yüzden tamamen kendimi ona teslim ettim şuan herşey yolunda olduğu için 41+3 kadar bekleyeceğiz ama artık gelsede fena olmaz 🥺😇
Haticeturk Bende aynı 39+6 yim geleceği yok gibi suni sancı vericekler büyük ihtimal ama sancısız ve açılması olmayana nasıl bı etki yapar meraktayim
NKG Haticeturk bakalım bende bugün 45 dakika yürüyüş üstüne 5-6 kat merdiven çıkıcam gelince ılık bir duş ve pilates hareketlerini yapıcam, akşama perine masajı ve korunmasız ilişki deneyeceğim bu komboyada gelmezse artık ne diyeyim 😃😃
Hatice3581 NKG benim ilk oğlum 42+3 e kadar bekledik gelmedi ne sancı vardı nede açılma sonra suni verildi. Kızımda aksine 36 haftada geldi şimdi 37 oldum düzensiz sancılarım var bakalım karnımda düştü herkes doğum yakın diyor ama bilmiyorum gelsin artık ya çok merak ediyorum kime benzicek gazlı bir bebişmi olucak 😊🥰
NKG Hatice3581 benimde karnım indi aşağıya 38den sonra beraberinde o zaman düzensiz kasılmalarımda başladı ama yerinden ayrılmak istemiyor herhalde minik kuş bana kalsa ben 1 ay daha beklerim ama telefonlarımı kapatmam lazım her gün arayıp başladı mı, doğurdun mu soruları geriyor beni🙄
Eliffgngr Bizde 40 olduk bugün gelen giden yok. Karnım aşağı bile inmedi. Ne bir sancı ne bir kasılma. 🙄