Sinemerkin Merhabalar..🥰 bebek kıyafetlerını yıkamak için hangi marka kullanmamız lazım deterjan .? Hangisi en iyisi? Granüllerden
ebruzb Sinemerkin granüllerin makineye zarar verdiğini okudum sanırım tam çözülmüyormuş 🥺 uni baby sıvı deterjan alacağım ben yumuşatıcı da kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum çok zararlı hele ki bebişe 🥺
Kaderx Sinemerkin [img] [/img][/url] Omo sıvı deterjan 21tl fln aldım çok memnunum Hakmardan toz deterjan almisdim.berbat elbiselerin üstünde beyaz leke bıraktı sabun lekesi almayın onu
Eda-5807 Sinemerkin bende arıel aldım kaç kere yıkadım bende çok menmunum bıtınce bende oma alıcam fıyatlarıda gayet uygun
honeyland Sinemerkin granül sabunlara pek sıcak bakmıyorlar en azından benim cevremdekiler bende unibaby yenidogan aldım deterjan olarak kokusu yok tam bebeksi😍 zaten yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
Chucky9 Sinemerkin uni baby sıvı deterjan kullanıyorum.yumuşatıcı olarak da abc bebek yumuşatıcısı . Çamaşırlar kuruyunca çok doğal ve temiz kokusu var hiç öyle parfümsü falan kokmuyo tavsiye edebilirim . Deterjanı da ebebekten 3lü set halinde almıştım daha uygun oluyor.
bahar3589 Sinemerkin migrostan imdirimli tamamen doğal içerikli justgreen aldım, kokusuz içeriğinde kimyasal yok, içim rahat en azından bu ürünü aldığım için .senin için önemli olan fiyatı mı içeriğimi bence önce ona karar vermelisin
bahar3589 Sinemerkin o zaman justgreen ,cleangreen var instagramda mühendisinoğlu adlı sayfa var ordan bakabilirsiniz ,bildiğimiz deterjanların bebekler için uygun olup olmadığına,içeriği temiz ürünleri paylaşıyor 😊