evlatkokusu0806 Kızlar saçlarımı seviyorum ama hamilelikte daha çok dökülüyor. Biraz kestirsem düzelir mi yoksa daha da kısaltayım mı
Deletedmom93284 evlatkokusu0806 bende kestirdim düzelir umuduyla hala dökülüyor :( üstelik kısa olduğu için daha çok moralim bozuluyor
balbocegim27 evlatkokusu0806 benim de tam tersine uzadı dökülme de azaldı sanırım kullandığım vitaminden dolayı saçlarım altın cağını yaşıyor boyalı işlem görmüş olduğu halde
Elisaturgut evlatkokusu0806 benim de dökülüyordu çok avuc avuc neredeyse tresan şanpuan kullanıyorum aşırı azaldı yok denecek kadar az şuan
Elisaturgut Deletedmom93284 benim de dökülüyordu çok avuc avuc neredeyse tresan şanpuan kullanıyorum aşırı azaldı yok denecek kadar az şuan
Mayacm balbocegim27 hangı vıtamın bu benmkıde cok dokuluyo doktoruma danıstım normAl olcak dedı dokulme 😖
Elisaturgut Deletedmom93284 google a tresan şampuan yaz canım watsons gratis rossman kağan ve evede var indirimini yakala 30 a falan düşüyor daha yüksekken alma
Edda112 balbocegim27 Bende aynı vitamini kullanıyorum avuç avuç dökülen saçlarım şimdi bir iki tel dökülüyor hamileliğin en güzel yanı sanırım 😄 doğumdan sonra da kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum doktora danışıp
Elisaturgut Hilallllllll dökülme karşıtı ısırgan otlu olan üzeri mavi renkli olan ama sğer tğkenmişse farketmiyor diğerlerini de alıyorum paraben de yok içinde