Kızlar benim 10 aylık kızım var anoksik beyin hasarı var yani(oksijen alamayan beyin) bu doğuştan değil doğduktan 18 gün sonra beşiğinde gözleri tavana dikilmiş şekilde gördüm sanırım ağlayınca duymadım ağlamış ve ağlamaktan kalbi durdu bnde uzun süre fark etmeyip son anda şüpheyle bakayım derken gördüm ve dünyam başıma yıkıldı 15 dakika kalp masajı dan sonra dünyaya döndü yavrum çok şükür ama beyinde ağır hasar kalmış doktorlar havale geçirmiş fark etmemiş olabiliriz dedi emar ve doktorların dediğine göre beyni İsviçre peyniri gibi delik delik ve üst tarafı su toplamış bunun ne ameliyatı var ne de tedavisi tek yapabilcegimiz ilerde nöbet ve havale artabilirmis bunun önüne geçip fazla olmaması için fizik tedavi verildi şuan kızımda vücut hareketleri var bakmıyor bize gülmüyor tutma refleksi yok oturtmaya çalışıyoruz oda uykusunu güzel alırsa en fazla yarım saat çok aşırı ağlıyor uyku problemi de çok yaşıyorum kızım 10 aylık ama yeni doğan bebek gibi 5-6 aylık gibi gelişim geriliği var kilo alımı aşırı yavaş yani anlatmak istediğim aranızda çocuğu olan yada çevresinde dost akrabasında olan var mı süreçleri nasıl ne durumdalar tavsiye verebilcek varsa rica etsem yazar mısınız?