yoncakns Saat 5 te suyum geldi 2 3 saat sonra sezeryan için hastaneye gelecektik zaten, dua edin suyum geldikten sonra ne kadar süre sonra alıyorlar sezeryana hiç sancım yok
Gmzoztrk yoncakns canım suyun geldiyse acil git durumuna bi baksınlar acilse zaten nöbetçi doktor alır değilse kendi doktorunun verdiği zamanı bekler ama suyun geldiyse mutlaka git
Selin12- yoncakns sezeryan olacaksa bütün hazırlıkları yapınca alıyorlar beni ilk doğumumu da suyum geldiği için 1 saat içinde almışlardı
Beyza58 yoncakns Canım sen sular hastanesinde önder beye doğumunu yaptıracaktın değil mi.cumartesi sezeryan demiştin. Ne yaptın merak ettim
yoncakns Gmzoztrk direk geldim hastaneye açılmam bir buçuk santim dediler nst ye bağladılar kendi doktorumu bekliyorum. Sancım tutuyor arada bir
yoncakns Selin12- 3 saat sürdü almaları sancım artık iyice arttı ama sezeryan oldum çok şükür kucağıma aldım kızımı
yoncakns Beyza58 doğurdum çok şükür canım 5 te suyum geldi sağolsun ebeler ilgilendi sonra Önder beyi çağırdılar sancılarım çok sıklaştı Önder bey geldi ameliyat ekibi hazırlandı saat 8 gibi beni ameliyata aldılar. Kızımın çıkması 5 dakika sürdü bende 10 15dakikada çıkmışımdır galiba
yoncakns Sogancik aynen ya 3 saat daha beklese zaten uyanıp sezeryan için gidecektim hem normal doğumun tüm detaylarını hem sezeryan ın tüm detaylarını yaşadım
Sogancik yoncakns ablamda da öyle olmuştu. Sabahına sezeryani vardı önceki günden sancıları başladı. İkisini de çekti 🤷
yoncakns DerinMavii inanılmaz kısa sürüyor hiç bir şey anlamadan baktım bebek yanımda doktor içeri yeni girmişti o derece kısa ve hızlı
Hlyarsln Cancan_1834 canm korkma 3 gunum şuan sadece bebegın eşiğini çıkartırkn canın yanabilir onun yannda ds ne kadar erken kalkarsan ayaga o kadar ıyı inan yurume ye bak bol bol su iç sıvı şeyler tüket hem kendı hemde bebişinin gazını çıkar cok rahatlayacksn
yoncakns Cancan_1834 korkma canım olmadı desem yalan olur yanıyor kesilen yer anestezin etkisi geçtikten sonra sonra kalkarken biraz acı çekiyorsun ama gerçekten yürüdükçe hareket ettikçe azalıyor
rsm_0026 yoncakns suni sancı vercekler bnce sana serum takarlarsa bil ki odur cnm bnmde sancım stabil di 10 dk bir hiç düşmüyordu bi serum taktılar ne demeye kalmadan sancı arkasına suyumu patlattılr bi baktm dogumdaym sennde öyle olr Rabbm koly geçirsn
yoncakns Beyza58 ameliyat çok iyi geçti çok şükür hiç bir şey hissetmedim ama ameliyat sonra ağrım oldu