Earas mrvrm başta kafanda ki tüm olumsuzlukları at bi kenara canım sonra Rabbime sığın ve attığım resimde yapılacak olanları yap ve beslenmene dikkat et hep bir de ben belime yakı yapıştırdım adet bitikten hemen sonra 3-4 gün durdu çıkardım sonra. Benim ilk çocuğum kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra 9 ay olmadı be yaparsam yapım olmadı . Soğan kürü yaptım olmadı. Hsg çektirdim olmadı. Bu dua çıktı karşıma benim ben bu duayı yaptım ve yakı yapıştırmıştım belime o ay da hamile kaldım elhamdulillah ki zaten duayı kim yaptıysa güzel sonuçlar aldı elhamdulillah ama önemli olan inanarak yapman
Eflinn57 Nurss34 tabi k herkeste farklıdır ama bende şöyle oldu ben çok istedim denedik 4 ay işte ha bu ay olur ha bu ay diye diye işe girmedim sonda baktım olmuyor yani ne kadar daha kafama takıcam en azından dağılır kafam dedim işe de girdim girdiğim ve aklımdan çocuk yapmayı çıkarttığım ay hamile kaldım gerçekten neler yapmadım yok belime yastık öı koymadım yok bacaklarımı havaya öı dikmedim ya neler neler herşeyi yaptım ama unutunca oldu 👍
bigelincik Doktor kontrolünde bazı ilaçlar kullandım bunlardan biri hayıt hapı (agnucaston), quenzim q10 ve d vitamini. Kullandığım ay hamile kaldım hayıt hapı ile ilgili internette çok konu var kullananlar mutlaka faydasını görmüş 😊
Minnosanne06 Nurss34 hsg çekilirken sıvı gönderimi kontrast madde gönderirken tikaniksa ona göre renklendirme oluyor tüplerde. Benim öyle bakildi
Bernako Nurss34 Nurss34 En önemlisi kafaya takmamak gerisi zaten halloluyor Altı ay çabalamamdan sonra artık kafaya takmamaya karar verdim Ve bingo önümüzdeki ay hamileydim
meri2021 Nurss34 kafaya takmamak akışına bırakmak rahat olmak gerisi boş bende evlendiğimde cok korkmuştum stres yapmıştım neden olmuyor diye sanki senelerdir olmuyormus gibi halbuki 4. Ayımda gebe olduğumu öğrendim şuan kasımda dogumum nasipse oyuzden stresten uzak ve güzel beslenin rabbim zamanı gelincede nasip ediyor hayırlısıyla nasip etsin size de 🙏 ama öncesinden aile hekiminize başvurup kan değerlerini ölçün gebe kalmak istediğinizi söyleyin folikasit değerlerinize baktırın ilaç kullanın 1 ay kadar kullanmıştım değerlerim düşüktü sonrasında yükselmişti 🙏
MerveeRamazann Yumurtlama dönemin +diz direk pozisyonu en önemlisi ÇAKŞIR OTU bu otu bulamazsan tozunu kullan Allah’ın izniyle rahat ol gerisi gelir 🌺
Sehernurk1 Nurss34 bir sene boyunca denedik fakat olmadı en son Kadın Hastalıkları bölümüne gittim muayene oldum yumurtlama olmadığını öğrendim ve süt hormonum baya yüksek çıktı birkaç test yaptırdım eşime ve bana en son testte yumurtlama olduğunu farkettik tekrar devam ettik 1 ay sonra hamile kaldım ☺️ Bence muayene ol ve testlerini yaptır ve en önemlisi kesinlikle kafana takma taktıkça daha çok geciktiriyorsun olacağı varsada olmuyor maalesef 🤗
rumeysaaygul Nurss34 Adetimin bitiminden 3 gün sonra yakın zamanda ilişki hamileliği gerçekleştiriyor 🤗
Elifinannesi11 Nurss34 evlendikten sonra adetim düzensizliğimdi doğal karışım özü almıştım adetimde kullandım ya da denk geldi herşey Allahtan ama ben o ay hamile kalmışım
Cicekliii Nurss34 Biz bir buçuk sene boyunca denedik olmadı doktora gittik ne eşimde nede bende hiçbir problem olmadığı halde ama olmuyordu bende artık çok kafama takmaya baslamistim neden olmuyor diye sonra bir arkadaşım göbek düşüklüğü olduğunda hamile kalinmiyormus dedi bana çok saçma geldi ama denemek istedim buralarda yaşlı teyzeler falan çekiyor bı teyze vardı onun yanına gittik göbeğim düşük mu diye baktirmaya gobegimde kasiginda ikisinde düşmüş dedi ve teyze göbeğimi çekti çeker çekmez o ay hamile kaldım şuan 4. Ayimdayim şükürler olsun 🙏 Yani bir sorun olmadığı halde bebeği olmayanlar bir baktirsin derim teyzeyle biraz sohbet etmiştik kaç tane doktora gittik bı sorun yok ama olmuyor diye teyzenin dediği şeyde şu oldu buna hangi doktora gidersen git doktorlar bundan anlamaz dedi gerçekten Allah razı olsun teyzeden çünkü şuan hala olmasaydı tedavi ile uğraşıyor olacaktık ♥️🙏