BurcuGorkem 2 gunde bir mutlaka ilişkiye gir, ayaklarını havaya kaldır belıne yastık koyup kalkma hepsi akmasın, ovulasyon testi kullan ben böyle kaldım 😊
yusufalpmom Nurss34 canım ben ovülasyon kullandım 3 gün cıft cızgı gördüm sırt üstü yattım o sekılde oldu yarım saat hıc kalkmadım ayaklarımı havada tuttum ve dıger ay güzel haberimi aldım suan 30 haftalığız 🙏
Elif2324 Ben subat ayindanda istiyordum ama tutmadi olursa olur dedim cokta kafama takmadim mart ayında hamile kaldim stresten uzak durun akışına bırakın
MelekMervertlek Nurss34 ovulasyon testi meğerse yumurtlama tahminlerim yanlışmış çok da stres yapmıştım ama testle hamile kaldim
Aleybcksz gamzenurgnk hahah ben tam gününden 🥰 araştırma yapmıştım çünkü 🥰 ve istiyorduk az kaldı az 40gün umarım bu ay sonu doğar çok merak ediyorum 🥰
Alya2733 Nurss34 soğan maydanoz suyu içtim ilaç kullandım doktorun tedavisi altındaki ilaçları tabi canım bide ilişkiden sonra 1 saat belimin altına yastık koyup o zaman kaldım
Umudumsuun Nurss34 ovulasyon testi kesin al. Sırt üstü değil birde yüz üstü ilişki dene ve o şekilde 20 dk fln yüz üstü uzan🙏🏻
Dygrd Nurss34 belini hep sicak tutucaksin oncelikle bu onemli nasilki tavuklar oturup sicakligiyla yumurtayi civciv yapiyor yumurtlamada boyle bisey bizlerdede vucut sicak olcak 😉 bide su var ablam ben kardeşim 3 arkadaş denedik diğer ay kaldık 🤗🙏 rahmi temizliyor resmen neneden kalma bişiy maydonoz kaynatıyorsun büyük tencerede saplarıyla sonra büyük bir kovaya koyuyorsun dayana bildiğin sıcaklıkta üstüne oturup battaniye ile her yerini kapatiyorsunki rahme yumurtaliklara ulaşsın buhar yarim saat bir saat duruyorsun 🙏 hatta gebelere maydonoz çok aşırı tüketmek yasaktır düşük tehlikesi yapıyor diye çünkü rahmi temizliyor mikropları herşeyi yeniliyor umarım sizdede ise yarar hayırlı güzel haberleri alırsın 🙏
fenperest Nurss34 Folik asit kullanmay baslamistim gebe kalmayi planladigim tarihten 3 ay once. Telefon uygulamalarina gore yumurtlama tarihime bakip iliskiye gidiyorduk. 2 ay hamile kalamadim. Sonrasinda ovulasyon testi aldim. Meger uygulamalar hata veriyomus kaciriyormusum. Teste gore iliskiye girip, kalcamin altina yaatik koyup bacaklarımi havaya diktim. Ve sonraki ay cok sukurki guzel haberi aldim. Rabbim isteyen herkese versin.
Nurss34 fenperest ben de şu an bu durumdayım ama daha yeni başladım hamile olmak isteği yeni geldi . Telefon uygulamasıyla bu ay denedim bakalım ne olacak , folik asitte kullanıyorum
Kaderx Nurss34 ya mucib , ya musavvir ya evvel , ya mubdi, ya rakib Zikir çektim. Suyun içine okudum ufledim icdim her gün elimi karnıma koydum zikir dua derken hemen kaldım.
Serap_kartal5 Nurss34 ne kadarlık evlisin doktora gidip bütün tahlillerini ve muayene ol sonra dua et ve stresli olma 🙏inşallah tez zamanda hamile kalırsın 🥰
Nurss34 Serap_kartal5 muayene oldum yumurtalarım normal sıkıntıda çıkmadı tahlillerimde . 1. Senem yarın , artık istiyorum çocuk yapmayı . Ama kolay olsun istemiştim daha yeni deneme yapıyorum 🙂
Bebegimveben0811- Nurss34 soğan suyu içtim ama bunu içerken hep şu düşünce vardı kafam da ne kaydebederim ki illede olucak diye bsiey yok dedim sonra bir gün durup bir gün ilişkiye girdik hep abdestli gir ilişkiye eşinde tabi ilişkiden sonra hep ayaklarını kaldır uzun bi süre insAllah sanada fayda eder
mom8327 Henüz yeni denemeyse yumurtlama testi al bitkisel kürleri sonra denersin. Yumurtlama testi ve itiraf ediyorum ayakları havaya da diktim 2.ay hamile kaldım