Nurss34 Esim sehir disinda çalisiyor, Ben ise sehirde. Evlendiyimizden itibaren düzenli iliskimiz olmadi. Bazen Ben gidib yaninda kaliyordum, bazen o geliyordu. Bunlar da adet dönemi ile bazen kesisirdi. Mart ayinin ilk haftasinda Ben gitdim yaninda kaldim bir hafta, sonra isimden dolayi sehire dönmeli oldum. Adet olmusdum artik ve ovulyasion zamanim denk gelirdi. Ben de isden izn alib yanina gidemedim. Martin 4 u adet olmusdum, martin 20si yanina gitdim, 1 hafta 10 gün kaldim orda. Uzun zamandan beri iliskimiz olmamisdi. Martin 31i sanki içime dogmus gibi test yapdim. 2 çizgi çikdi. Inanamadim, ovulyasion zamanini geçirmisdim, öyle hesablamisdim. Bir mucize gibi idi. Simdi 30 haftalik hamileyim. Allah size de saglikli nasip etsin . Iliskiden sonra Ben nedense hep sag tarafimda rahat oluyordum, öyle uzaniyordum. Ayaklarimi yukari kaldirmazdim ama bir yastik koyardim ayagimin altina. Bir de ki Ben de esim de saglikli beslenirdik. Meyve filan bol tûketirdik. Böylece, Allah her kese çocuk nasip etsin 🙏🏻🙏🏻