Nurss34 Canım bir yıllık korunmasız ilişkinin sonucunda hamile kalamadım ben, zaten bir yıllık evliyim, memlekete gitmiştik eşimin bi ay izni vardı hem kafa dağıtmak olsun hemde hava değişikliği olsun diye, annemlere gittiğim gün annem torun çok istediği için bana dediki beline yakı yapayım bende öyle kaldım kesin sende bana çekmişsindir dedi ve ben yapma demedim belki faydalı olur dedim, kara sakız diye bişey var bilmem bilir misiniz, ısıtıp beze yapıştırılıyo, ve o kendini bırakana kadar sen onu çıkaramıyorsun neyse annem yaptı, iki gun geçti üç gün geçti baktım tatlı tatlı kaşınıyo, 4. Günün sonunda çıkarttım ve eşimle birlikte oldum o gece, hiçbir şekilde ağır kaldırma dedi annem, dikkat et üşütme dedi, o ay hamile kaldım, şimdi üç aylık olduk hamdolsun, Anneme hep dua ederim, vesile oldu belkide bilemem ama benimkisi böyleydi, çocuğun olmasa bile bu yakı sağlıklı bi yakıdır eskiden beri kadınlar yaparlar dedi annem bana, bilmiyorum belki de vaktini zamanını bekledi bizim için en güzeli de eşimle düğünümüzün olduğu senenin üzerinden tam bir yıl geçti ve düğünümüzün olduğu ay hamile olduğumu öğrendim yıl dönümü hediyesi oldu çok şükür, bide ben her ay test yapar beklerdim, ama o ay memlekete gittim aklımdan çıkarttım ve oldu, umudunuzu kaybetmeyin ve en önemlisi de kendinizi sıkmayın, Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah 😍❤️