Aysenurdemirell Merhabalar 30+6 haftayım ilk gebeliğim ve su gibi beyaz yeşil karışımı bir akıntım var su gibi ama ve çok sıklıkla sürekli günlük ped değiştirmekten sıkıldımmmmm normal midir sizce yoksa doktoruma danışmam gereklimi ?
BabyBabyy01 Aysenurdemirell günlük pedi hicbi doktor onermiyo sürekli iç çamaşırı değiştirmek gerekiyo.yesik akıntı enfeksiyon malesef o bendede okadar fitile ilaca rağmen geçmedi bı turlu 😕
Melikemreclk Aysenurdemirell arada yeşil renk var bu normal değil bence normal akıntı şeffaf yada beyaz dshi olsa koku olmaz ve rengi yumurta sarısı küf yesilimso ve benzeri renkler enfeksiyon belirtisi gibi duruyor
biroglanannesii Aysenurdemirell Bende öyle valla günlük ped yetişmiyor artık😒 İdrarımda da enfeksiyon çıkmadı
Ezgiii11 Aysenurdemirell Öncelikle ped kullanma e brbekten pamuklar var cok guxel onu kullan 100 pamuk gazlı bezde olabilir ama o cok pahalı oluyor brn içinde pamuk dısını gazlı gezle sarıyordum fitil kullanmanı tavsiyr ederim bol su iç idrar yolu rnfeksyon olabilirisn
Aysenurdemirell BabyBabyy01 biliyorum önermiyorlar ama yetişemiyorum resmen o kadar çok sıklıkla ve yoğunlukla ki 😒
deletedmom27371 BabyBabyy01 benim de akıntım oluyor beyaz sarı arası fakat zararlı olduğu için hiç günlük ped kullanmıyorum çok zor oluyor ama zararlı diyorlar
Ezgiii11 BabyBabyy01 Fitil kullanmaya devam bazen alerjik kasıntı yapıyor dısardan sirkeli suyla temizleyin pamukla
Beyza-aaa Bendede bu sorun var yeşilimsi arada beyaz fakat su gibi değil pütürlü çökelegimsi oluyor çok oluyor bazen ıslanıyorum resmen günde 5 6 kere çamaşır değiştiriyorum
BabyBabyy01 deletedmom27371 aynen zararlı sürekli iç çamaşırı degistirmek gerekiyo işte ama bu enfeksiyonun kesin bı çözümü yok galiba ya