MommyTeacherandHappy An itibariyle 30+0.. Bu aralar bacak ağrısı,baş ağrısı bazen iştahta azalma yaşıyorum.Ee 30.hafta anneleri sizlerde durumlar nasıl?
Melikemreclk MommyTeacherandHappy bugün 31 haftalık oldum bacak kalça agrisi karın sertleşmesi artık zorlanıyorum yolun sonuna yaklaştıkça zorlanmalar başlıyor Allah yardımcımjz olsun,😁😁🙊
Merveelisa MommyTeacherandHappy 32 yim baş ağrısı bel ağrısı kaburga ağrısı ben galiba komple agriyim 🤣😭
ElifB08 MommyTeacherandHappy Bende 29+4′ten yazıyorum mide yanması, ara ara çatal ağrısı ve kıpır kıpır bi oğlanla karşı karşıyayım 😂🐥
Mc-4 MommyTeacherandHappy 30+2 benimde göründüğü üzere tam olarak uyuyamıyorum 🙈 sürekli belim kitleniyor yatarken,otururken. Az kaldığını tam 30+0 ken anladım daha hiç bir şey almamışım gibi geliyor. Siz neler aldınız ?
MommyTeacherandHappy Merveelisa 🙈🙈🙈yaa ben de öyleyim hep bir yerim ağrıyor eşime yaşlandım sanki diyorum özellikle son zamanlarda 🤦🏻♀️ Başımın tepesi, bacaklarımm yorgunluğum bitmiyor😅yalnız değilmişim ne mutlu bi de uykusuzluk işte ah ahh.
Merveelisa MommyTeacherandHappy çok zor gerçekten hele oturup yemek yiyemiyorum kaburgalarımdan ittiriyo beni doymadan kalkiyorum hep uzanmami istiyo 😭🤣
Asliiiiiii012301 31+3 ..bacaklarda ağrı ,mide yanması,gece uyuyama,yürürken vajina yukarlari tarafı baskı 😢
MommyTeacherandHappy Asliiiiiii012301 Ya 😢canım anne..Yalnız değilsin ağrılarımla ağrılarını paylaşıyorummm..Bak burda bizim gibi birsürü anne var😅ağrılarımız yazdıkça azalsın uykularımız post attıkça artsın inşallah
MommyTeacherandHappy ElifB08 Biz ona 30 diyelim azıcık kalmış😅 bu yolda hepimiz ağrıdaş olmuşuz anneler 🤰🏻🤦🏻♀️😅
Foodengineer 31+6 benim de mide yanmalarım geçen hafta başladı ve daha çabuk yoruluyorum 😬 deliksiz uykularda artık son buldu .
Beyzannns 31+4 den selam olsun eğilip birşeyler almak zulüm yere dökülen şeyi silmek ölüm 🥺 özellikle kaşık agrılarım beni öldürüyor Migde yanması ve baş agrısı 4 gündür devam ediyor. 🤷🏻♀️