Dilara0638 Umudayolculuk36 evet hemde ne tekme benim oğlum yönünü şaşırdı artık iki göğsümün arasından tekmeliyor ordan çıkabileceğini sanıyor 😄😄
Ece003 Umudayolculuk36 bende tekme yemek istiyorum 🤣🤣 ağzımdan ayağı çıksın istiyorum artık geçmedi şu 17. Hafta takılıp kaldım resmen
Tulaytemurxx Umudayolculuk36 Keşke tekme yesemde uyuyamasam toplanıyor canım açıyo karnım geriliyo 😔 migde yanmasından hicbi sekilde uyuyamıyorum Haa hickirikta tam uykuya dalcam zaman basliyo 😂
Umudayolculuk36 Merveelisa daha ne kadar şiddetli olabilir çıkacak diye korkuyorum yan yatınca yatağı itiyor bokscu benim kızım🤣🤣
Merveelisa Umudayolculuk36 🤣 bende kaburgalarim kirilcak diye korkuyorum işte arada da deprem oluyo saniyorum öyle bı sarsıyor beni
Umudayolculuk36 Dilara0638 maşallah bunada şükür ama deli gibi uykum var uyuyamıyorum başım tuttu bugun üstelik
Umudayolculuk36 Merveelisa ayenn titreme itme irkilme çok garipler minicik eli ne kadar güçlü olabilir ki diye düşünüyor insan🤣
Dilara0638 Umudayolculuk36 çok geçmiş olsun evet uyumaya çalışsakta geceleri çok hareketlendikleri için biraz zor oluyor maalesef 🤷♀️
Umudayolculuk36 Ece003 bende öyleydimmm beklerdimmm ama keyfini çıkar bence sürekli ay diye birden irkiliyorsun🤣
Busra2013 Ece003 sen hıssedıyormusun cnm hareketlerı 17 de ben cok hafıf busıler hıssedıom ne oldugunu bılmıom valla bende tekmelerı kafamfa gotumde hıssetmek ıstıom srtık
Dilara0638 Ece003 sana bi kaburga dalak böbrek girsinde o zaman görürsün hissetmeyi 😄 ağzımdan çıkacak yakında çürüyen böbrekleri mi ve kaburgalarımı söylemiyorum bile bak😄😄
Merveelisa Umudayolculuk36 Kiz bazen bebek oldugundan şüpheleniyorum 🤣 hele oturup yemek yemiyim yani hiç oturmami istemiyo öyle kaburgalarimi ittiriyo ki hep yatcam oldu 🤣
Umudayolculuk36 Tulaytemurxx canım onlar zaten kasılmam var ve kasık ağrım var yarın doktora gidicem hatta stres atmak sohbet için post açtım tansiyonum 9 4 baş ağrısı almış başını gidiyor yanloz değilsin 🙏
Ece003 Dilara0638 ben 2 haftadır hissediyorum çok hareketli ultrasondada öyle ama acımıyor ufak ufak hissediyorum 😄
Dilara0638 Ece003 ahh canım sen bi 30lara gel o zaman acı ne demekmiş görürsün şuan seni gıdıklıyor gibi hoşnut ediyor ama büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi 🤦♀️😄