Minigimibekliyorum Heyecanlianne-1 yani belki geç duyulacak ama yine doktor kontrolüne git istersen.insallah vardir.Kalbini ferah tut.
Heyecanlianne-1 Minigimibekliyorum hayırlısı artık o kadar çok araştırıyorum ki kafam çorba oldu her yerde farklı farklı şeyler var. Nasip diyecez
izmirlitazeanne Heyecanlianne-1 tüp bebek değil ama çok geç duyduk kalp atışını. Doktorun biri kürtaj dedi dinleseydim Allah korusun 😩 bekleyin. Yiyecek ekmeği suyu varsa tutunacaktır Allah’ın izniyle dua edin gönlünüzü ferah tutun
Minigimibekliyorum Heyecanlianne-1 hayırlısı olsun inşallah.Allah kalbine göre versin.Emeklerine boşa çıkarmasın.yaşin kaç bide sorun neydi acaba.cevaplamak istersen tabi.
Fasulyeninannesi1 Heyecanlianne-1 tup bebegi hic bilmiyorum 😔 normal gebelikte son adeti dikkate aliyorlar
Evlatsevgisi2 Heyecanlianne-1 bilgim olduğundan yazmıyorum sadece rabbim gönlüne göre versin Allah’ım o güzel sesi size de duymayı nasip etsin inşallah dualarım sizlerle 🙏❤️❤️
Heyecanlianne-1 izmirlitazeanne gerçekten insan acaba bebek varsa hakkına nasıl girerim korkusunu yaşıyor bende bekleyeceğim inşallah sonu güzel olur🤲