Periocalll 39+6 olduk sancılarım var ama 10 dk da bir giriyo bazen yukarı hiç aşağı düşmüyor ve çok şiddetli giriyor , sizde durumlar neler kizlar ?
Zeynep9120 Periocalll hayırlısyla kurtarsın rabbim bi avazda insallah saglıkla gelsn🙏🏻 ben 35 haftalıgım daha 39 lara bi an önce ısınlanmak istiyorm hayrlsyla😃
Hatice_ee Periocalll benimde son 1 gelmeye cok niyeti yok gibi adet agrisi gibi giriyo ve zaman araliklari degisiyo . Bazen hic agrim olmuyo hamile degilmisim gibi firtina oncesi sessizlik diyorum ben 🤣 herhalde 41 de suni sanciyla alirlar bebisimi
Pembe_duslerr Periocalll 40haftalık oldum bende.hiç bir belirtim yok geceleri aancı oluyor hafif sabaha geçiyor
Periocalll Zeynep9120 30 dan 35 e kadar zor geciyo qka 35 ten sonrasi hızlı geciyo Rabbim yardımcımız olsun 💞
Zeynep9120 Periocalll 35teyim canım bende inş bundan snrası hızlanır gece 12 olnca oh bigun daha gecti diyorm😊
Periocalll Hatice_ee Benimde degisiyo ya 10 dk da bir yada 15 dk da bir giriyo . Pazartesi kontrolum var insAllah güzel şeyler söyler doktor
Hatice_ee Periocalll ben bufun gittim devlet hastanesi oldugu icin 41 e kadar kenfi gelmezse 41 +0 da yatis yapariz dedi oda 10 ekime denk geliyo
Nurhayat55 Periocalll pekii doktor norml sezeryn bisey dedi mi bana cok kilolu olursa sezeryan dedi omuz takilma oluyomus galiba
Periocalll Nurhayat55 banada öyle dedi ama çatı muayenesi yapicak sonra sen illa normal istiyorum derseN ona göre yol izleyeceklerini söyledi bana da
Pembe_duslerr Periocalll teşekkür ederrim burda okumustum bi kaç postta yarın alıcam hemen inş faydası olur
Periocalll Hatice_ee 40 a girdikten sonra senin isteginle doğumu başlarım dedi bana da bakalım ne diyecek pazartesi daha 2 gün var inşallah hayirlisi olur hakkimizda çok stres yapıyorum özellikle birileri sorunca
Periocalll Eftelya32 bana öyle dedi ama pazartesi tekrar soracağım böyle demiştiniz diye evet derse isteyeceğim