gizemka Yüzünüz için içeriğini araştırıp kullandığınız, önereceğiniz nemlendirici ve temizleyici markası var mı anneler? ☺️
Hly06 gizemka cosrx markasını öneririm. Kısacası kore markalarını. Onlar daha temiz içerikli oluyor biraz pahali ama içime siniyor
Ece003 gizemka ben dün sipariş verdim bu gün geldi ruşur taşı sanırım İran kadınları kullanıyormuş harika bir Peeling ürünü ilk kullanımda Bİle Akneli cildimde harika bir etki bıraktı öneriyorum 🥰
gizemka derya46 teşekkür ederim ☺️Ben de biodermanın h2O makyaj temizleme suyunu kullanıyorum şuan. Daha önce foaming temizleme jelini kullanmıştım bir de ama nemlendiricisini kullanmadım. Cildim akneye ve gözeneğe meğilli. Sizin nasıl? Yağlı mı yapısı nemlendiricinin?
2bebekannesi___ Ece003 nerden aldın canım link gönderir misin zahmet olmazsa bende çok duydum bi denemek istiyorum
Ece003 2bebekannesi___ trendyoldan sağlık bakanlığı onaylı olanı kahverengi kutuda olanı aldım aynısı geldi güvenle kullandım onay kağıdı gibi birşeyde geliyor içinde link eklemeyi bilmiyorum 🤷♀️ 24.00₺ Olan
Miniktosbaa gizemka gülsha var çok memnunum şiddetle tavsiye ederim netten de bakabilirsin 👌🏻👌🏻👌🏻 Nemlendiricisi harika