deletedmom87894 https://resimyukle.io/r/HixMCxqfQX gebelik henüz doğrulanmamış yazıyor sağlık ocağınada hastaneyede gittim niye öyle yazıyor acaba
1anne2nefes deletedmom87894 aaa ben tahlil sandım basta bu sanırım doktorun muayneye düştüğü yazı olmalı ona cok takılma
marbling10 deletedmom87894 teşhis bu, ilk gittiğinizde açıyor bunu hangi tanı ile gittiyseniz. Gebeliğiniz kesin değildiyse böyle yazması normal. Bir sonraki gidişte farklı bir şey yazar. Sizin şikayetinize uygun kodu giriyorlar oraya.
iremcannn1907 deletedmom87894 canım gebelik tanısına özel değil bu. Benim de anemi hastalığım var. Onun yanında da henüz tanımlanmamış yazıyor. Sistemle ilgili bence gebelikle değil ☺️
deletedmom87894 1anne2nefes evet gördümm sisteme mi girmemişler diycemde herşey çıkıyor anında bi gittiğimde sorayım en iyisi
[silindi] Siz doktorun yanına girer girmez doktor muayeneye başlamadan tanı girer muhtemelen henüz sonuç vs girmediği için olabilir çokta takılmayın ona sistemde gebe görünüyorsan gerisi çokta önemli değil