gurbetcikizii merhaba arkadaşlar ben bugün tetanoz aşısı oldum, iğne yapan hemşire 1 ay sonra tekrar gel aşıya dedi ve benim kafam karıştı açıkcası normalde 1 sefer olunmuyormu?
Zeze2454 gurbetcikizii canım 1. Doz 20.haftada 2.doz 24. Haftada oluyor bende 2 gün önce 2. Dozu oldum
Cansel22 gurbetcikizii ben 2 senedir araliklarla oluyorum besinci son dozum kasımda 10 yil korumasi oluyo
bahtnurr1 gurbetcikizii ilk gebelikte 2 defa 4-6 hafta araşıkla vuruyorlar. 2.gebelik sanırım 3-5yıl içerisinde olursa 1 kere vuruyorlar
373437 gurbetcikizii 1 .dozu oldum 2.dozuda 1 ay sonra oldum son dozuda 6 ay sonra doğum yaptıktan sonra yapıcaz dedi hemşire aşı kartı veriyor zaten
cckzylcn_21 gurbetcikizii Ben ilk gebeligimde 3 kez oldum doğumdan sonra 1 sene sonra gene oldum şubat 2022 de son dozumu olcam yani toplamda 5 doz olunuyor sanırsam. Bu 5 doz sizi bi kaç sene koruyor yani hamile kalsanız tekrardan vurulmaniza gerek kalmıyor ben şuan 27 haftalık hamileyim bu gebeligimde hiç aşı olmadım
RumeysaNur34 İlk hamileliğimde 3 tane yapıldı ikinciye hamileyim şimdi 4 aşıyı bir buçuk hafta önce vuruldum son 5 aşı için banada bir ay sonra gel dediler bitiyor şükür